Bookingadministration

Administrationsoversigt for bookinger

 

Du kan altid holde styr på dine bookinger og opsætningen af dem, foreningen har oprettet via administrationsoversigten for bookinger. Den finder du ved at vælge "Booking" og "Opret / Ændre booking opsætning" fra den sorte administrationsmenu:

 

På oversigten vil du altid kunne se de forskellige bookinger som er oprettet i foreningen og få et hurtigt overblik over, hvilke ressourcer der er tilknyttet bokingerne, hvilke hold/etiketter som kan booke i dem, om der er opsat en pris for at booke, om betalinger bogføres på en bestemt konto på kontoplanen og i hvilket tidsinterval der kan foretages bookinger.

Opret, ret eller slet
Herfra vil man kan man oprette nye bookinger og/eller rette i de eksisterende bookinger, hvis det bliver nødvendigt. Klik på knappen med tandhjulet til højre i oversigten og vælg "Ændre", hvis det er selv bookingen, der skal ændres i, eller vælg "Prisindstillinger", hvis det er prisen for at booke, som der skal ændres på. Man kan også slette en booking via menuen under tandhjulet.

 

Man kan oprette op til flere bookinger her med vidt forskellig opsætning og regler, hvis man har behov for det. Vil man f.eks. gerne have specifikke hold/medlemmer til kun at booke på en bestemt bane, kan man f.eks. oprette en "Banebooking for Bane 1", hvor man kan tildeler ressoucen bane 1 og under adgangsrettigheder kun vælger det hold som skal booke på denne bane. Så er det nemlig kun dét hold som får mulighed for at booke tider på bane 1.

Det kunne også være, at man gerne vil have forskellige priser på banerne alt efter, hvilket hold medlemmet er på. Skal et bestemt hold f.eks. betale 250,- kr. for at booke en bane, mens et andet hold kun skal betale f.eks. 200,- kr. for en bane, kan man oprette to forskellige bookinger for samme ressoucer og i samme tidsrum, hvor eneste forskel er det hold som vælges under adgangsrettigheder og den pris, der sætte op under prisindstillinger for hver af de to bookinger. Når man i sådan et tilfælde tilføjer bookingkalenderen til hjemmesidens menustruktur, er det en god ide, at oprette de to kalendre som menupunkter der ligger ved siden af hinanden, men hvor synligheden af dem er begrænset til netop det hold, som må booke.

Læs mere om, hvordan du sætter en booking op her. Vil du gerne vide, hvordan man indsætter en bookingkalender i menustrukturen, så læs mere her.

 

Video Guide

Der kommer snart en video her, som viser hvordan du kan administrere dine bookinger.