Eksporter en deltagerliste

Hent en oversigt med deltagerne til din aktivitet ud af systemet

 

Hvis du har oprettet en aktivitet med tilmelding og gerne vil følge løbende med i, hvem der har tilmeldt sig aktiviteten, kan du dels se en deltagerliste direkte på skærmen ved at åbne indstillingerne for aktiviteten og du kan også udskrive eller downloade deltagerlisten som en Excel fil med deltagernes navne og informationer. Den Excel oversigt du får vil indeholde de informationer, du kan se på billedet nedenfor.

 

Sådan skal du gøre
Åben den aktivitet som du gerne vil hente en deltagerliste fra. Det kan du gøre enten fra aktivitetskalenderen på hjemmesiden eller fra aktivitetsoversigten i admin delen af systemet. I vinduet som åbnes med aktivitetens detaljer i, skal du klikke på den sorte knap med tandhjulet.

      På menuen vælges 'Deltagerliste'

 

I første omgang får du deltagerlisten at se direkte på skærmen og herfra kan du klikke på knappen 'Hente deltagere' og få den eksporteret ud i en Excel fil. Deltagerlisten i Excel filen indeholder flere informationer end du vil kunne se på skærmvisningen.

 

Når du har klikket på 'Hent deltagere' knappen får du 2 valgmuligheder. Du kan enten udskrive den eller downloade den som Excel fil.

 

OBS! Har du oprettet din aktivitet med en pris (f.eks. deltagergebyr), vil prisen og medlemmets 'betalingsstatus' ikke komme med ud i deltagerlisten du udskriver eller downloader. 

 

Du kan via deltagerlisten også sende en besked til alle de deltagere som har tilmeldt sig din aktivitet. Klik på knappen 'Send besked', skriv beskeden til dem i næste vindue og sende den afsted til dine deltagere.