Indsæt formular på side

Vis din formular på en side

 

Når du har bygget din formular og gerne vil have den sat en på en side på hjemmesiden, så medlemmerne kan begynde at bruge den, skal du gå i menuadministrationen for at få den indsat på din hjemmeside. Dermed får formularen sin helt egen side i menustrukturen.

 

Indsæt din formular som selvstændig side

Vælg "Indhold" og "Menu" fra den sorte administrationsmenu og opret et nye menupunkt.

        

 

Åben listen "Menu URL/Link" ved at klikke på "Vælg link" og du vil finde de formularer, du har oprettet i systemet ved at køre ned til de punkter på listen som starter med "Formular:" og er efterfulgt af dine formularers navn. Klik på den, du vil vælge til dit menupunkt og klik herefter på "Ok" knappen. Nu har du oprettet en selvstændig side, hvor din formular bliver vist.

Husk at gemme menustrukturen, før du forlader menuadministrationen - ellers gemmes dit nye menupunkt ikke!

Begræns synligheden af formularen
Hvis du ikke vil vise din formular for alle, men kun for en udvalgt skare af foreningen, kan du begræse dens synlighed nederst i opsætningen af menupunktet. Du kan på listen under "Synlighed" vælge, at det kun er medlemmer af foreningen som må kunne se og udfylde din formular. Vil du begræse den yderligere, så det kun er helt specifikke hold/etiketter i foreningen som kan se og udfylde formularen, kan du tilføje disse efter, du har valgt "Medlemmer". Brug "+" knappen som dukker op til at udvælge det eller de hold/etiketter som er relevante for formularen.

 

Indsæt din formular som del af en side med andet indhold

Har du en side med indhold, hvor du gerne vil gøre din formular tilgængelig, kan du også indsætte den som et element på en side. Dette vil muliggøre, at du kan skrive tekst over formularen eller indsætte billeder eller andet indhold som er relevant for din formular på én og samme side.

 

Du kan indsætte din formular som et element på en side på samme måde som du kan indsætte andre elementer på sider. Hvis du gerne vil læse mere om, hvordan man gør det, kan du læse mere her

Fra listen med mulige elementer, skal du vælge den, der hedder "Formular". Klik en gang til på feltet, hvor du indsatte din formular så redigeringsværktøjet kommer frem.

      

 

Når du har klikket på den grønne "Redigér" knap kan du udfylde skabelonen for formularer som skal vises på din side. Du skal give formularen en overskrift og derefter vælge din formular på listen "Form to display". Hvis du gerne vil have en farvet baggrund bag ind formular, kan du vælge et farvetema, men du kan også bare springe det felt over og klikke på "Ok" knappen.

 

 

Husk at gemme siden, og din formular vil herefter blive vist på den dér, hvor du valgte at indsætte den i forhold til dit andet indhold på siden. 

 

Video Guide

Der kommer snart en video her.