En glædelig julehilsen

21. december 2018 10:35 , af Thomas Kristiansen

Endnu et år et snart gået og juleferien står for døren.

Som MemberLink kunde har du oplevet et system i konstant forandring, vi introducerer konstant funktioner som i har efterspurgt og som gør det lettere at være forening. 

Denne trend vil fortsætte i 2019, hvor MemberLink systemet vil være vores primære fokusområde. Vi vil bla. komme med følgende funktioner:

  • Online Shop. Hvor i kan sælge klubtøj, udstyr mm. Det bliver en fleksibel shop, med mulighed for prisdifferentiering afhængigt af medlemsskab, alder osv.
  • Begivenheder og ressourcebooking for "Ikke medlemmer". Aktivtetsdelen bliver forbedret, så i vil kunne udbyde begivenheder for personer der ikke er medlemmer i jeres forening. Så kan i slippe for at bruge 3. parts udbydere til det fremover.
  • Forbedret bogføring med bla. elektroniske bilag.
  • Ny version af Rokort.dk, som bliver integreret i MemberLink og samtidigt kraftigt moderniseret.
  • Forbedret hjemmeside designer.
  • Plus meget mere...

Så i har noget at glæde jer..... En anden god nyhed er at prisen for MemberLink IKKE bliver hævet for nuværende kunder i 2019 opkrævningen.

Telefonsupporten holder juleferie fra d. 21. december til 2. januar. Du kan altid skrive til support online, hvis det er vitalt, så kigger vi på det.

ps. Hvis i har brug for at få piftet jeres hjemmeside op, så kan vi gøre det meget billigt. Det kan hjælpe jer med at lokke nye medlemmer til. Ydermere tilbyder vi også at hoste klubbens mail.

Vi vil gerne fra MemberLink ønske alle vore kunder og samarbejdsklubber en rigtig god jul, samt et godt nytår.