Memberlink åbner kontor I København og ansætter Key Account Manager

16. november 2020 10:47 , af Thomas Kristiansen

Fra mandag den 16. November 2020, kan vi yde endnu bedre service til vores mere end 300 kunder.   

Det sker ved at vi åbner kontor I Søborg ved København. Samtidig ansættes en ny Key Account Manager, Kristian Nielsen, der fra kontoret I Søborg skal yde support  til eksisterende kunder og sælge Memberlinks produkter til nye kunder. Kristian vil også være den I møder når nye kunder skal igangsættes I Memberlink. 

Kristian er oprindeligt uddannet inden for salg- og marketing og har haft en lang karriere i mediebranchen med fokus på salg og service af tekniske produkter og distribution af tv-signaler. 

Kristian Nielsen kommer senest fra Dansk Kano og Kajakforbund, hvor han I 6 år har stået for driften og vedligeholdelsen af forbundets it-systemer og koordineret forbundets uddannelser. Kristian var også med-designer af forbundets licensstyringssystem, Ipaddle.dk, der leveres og driftes af Memberlink.   

Privat har Kristian I 14 år været formand for den tredje største kajakklub I Danmark og kender derfor til alle de udfordringer en forening eller klub har I hverdagen. Han har været bruger af Memberlink siden 2015 og er således også en erfaren bruger af Memberlink I dagligdagen. Han bor I Søborg med hustru, Ditte, og har tre børn. 

Med ansættelsen af Kristian vil vi komme endnu tættere på vores kunder og ikke mindst kunne yde jer en meget bedre service. Endelig vil Kristian aflaste firmaets stifter og direktør, Thomas Kristiansen, der herved får frigjort resoursser og kan koncentrere sig om at udvikle på firmaets produkter, Memberlink, Rokort og Bookingportal. 

Vil du vide mere om hvordan Memberlink kan lette adminitrationen I din klub eller forening, kan du allerede fra idag møde Kristian på telefon 79 30 62 00 hvor du kan aftale tid for en uforpligtende online-demonstration af Memberlink. Du er også velkommen til at skrive til ham på kn@memberlink.com