Ny Kundesupport

12. maj 2016 13:12 , af Susan Lykkehave Sørensen

Susan Lykkehave Sørensen er ansat som kundesupporter og marketingassistent hos MemberLink ApS pr. 9. maj 2016. Hun får bl.a. ansvaret for at hjælpe firmaets eksisterende og nye kunder i brugen af MemberLinks avancerede medlemssystemer til idræts- og foreningensverdenen. Det vil sige, at MemberLink nu kan tilbyde dedikeret support til håndtering af modulerne i systemet såsom økonomi, kontingentopkrævning, booking af tider til opdatering af hjemmesider og udsendelse af nyhedsbreve.

Susan Lykkehave Sørensen er født og opvokset i Odense. Efter studentereksamen på Tietgenskolen i Odense tog hun et par år til Tyskland, hvor hun arbejdede i konference og banquetafdelingen på et af Münchens større hoteller.

Efter en erhvervssproglig bachelor uddannelse med speciale i tysk og engelsk fra Syddansk Universitet, blev hun ansat hos Danfoss i Nordborg. Her var hun senest Digital Platform Manager i Heating segmentet. Det er de mange års erfaring med brugen af online it-systemer, der nu kommer MemberLinks kunder til gode.

Udover kundesupport og marketingopgaver skal Susan også hjælpe med eksport af MemberLinks løsninger til primært det tyske marked.

Privat bor Susan Lykkehave Sørensen i Sønderborg. De primære fritidsinteresser er haven, cykling og vandreture i den omliggende natur.

Vi har planer om i nærmeste fremtid at indføre en HelpDesk, så det bliver nemt og bekvemt for alle MemberLink brugere at rapportere fejl, bede om support og/eller finde hjælp til selvhjælp. Men indtil den kommer, kan man stadig få support via info@memberlink.com eller ved at ringe på tlf: 7930 6200.