Nyt element som muliggør tekstfelter med faneblade

12. august 2016 11:37 , af Susan Lykkehave Sørensen

Vi har implementeret et nyt element i MemberLink som nu kan indsættes på indholdssider på foreningshjemmesider. Dette nye element giver mulighed for at man på én og samme side kan samle mange relaterede informationer og give medlemmerne nem adgang til disse, uden at de behøver at besøger flere forskellige sider på hjemmesiden for at finde disse informationer.


Det kan bruges til at oprette en side, hvor man f.eks. indsætter fanebladselementet med en oversigt over alle foreningens regler på én og samme side. På den måde kan medlemmerne hurtigt kan danne sig et overblik over foreningens forskellige regler og de behøver ikke hoppe fra side til side for at læse dem eller scrolle sig igennem én alen lang side, for at læse alle regler.


Elementet med faneblade kan også bruges i tilfælde af, at en forening gerne vil præsentere de forskellige udvalg i foreningen eller de af foreningens ressourcer, som kan bookes af medlemmer, på en nem og overskuelig måde på én og samme side. Mulighederne er mange. 

Man kan også bruge fanebladselementet til at lave en FAQ (ofte stillede spørgsmål) på hjemmesiden. I dette tilfælde, er det mest optimalt at oprette fanebladselementet med fanerne vist 'vertikalt'. På den måde vil fanernes indhold åbnes/lukkes nedad på siden (som en accordion), og klikker man på et spørgsmål (som er fanens navn) folder svaret sig ud nedad på siden. Vertikal visning giver mulighed for at give fanerne lange navne (se billedet nedenfor), hvor faner vist horisontalt fungerer bedst med korte navne (se billedet ovenfor).

Læs mere om, hvordan du opretter et element med fanebladsindhold ved at klikke her: https://www.memberlink.dk/tekstelement-med-faneblade 

 

Vertikale faner