Opret ressoucer

Opret foreningens ressourcer, så de kan bookes af medlemmerne

 

Du kan oprette alle foreningens ressourcer i systemet og dermed gøre det muligt for medlemmerne at booke dem helt enkelt i en bookingkalender, som kan indsættes på hjemmesiden. Du kan også sætte priser på dine bookinger, så medlemmerne bliver afkrævet betaling ved booking af ressourcer. som de kan betale online, når de booker.

Er din hjemmeside helt ny og er der ikke oprettet nogen bookinger endnu, så vil menupunktet "Ressourcer" ikke eksistere i den sorte administrationsmenu under "Booking". Det dukker først op, når du har oprettet den første booking og som del af den skabelon, man skal udfylde, oprettet de første ressourcer, som skal kunne bookes via den bookingopsætning i den proces.

Så vil du oprette ressourcer kan menuen se ud på to måder alt efter, om der allerede eksisterer ressourcer i systemet eller ej. Hvis der ikke kan vælges "Ressourcer" på menuen under "Booking", skal du vælge "Opret/Ændre bookingopsætning" og oprette ressourcerne i dén skabelon. Læs mere om, hvordan du sætter en booking op her.

 

 

Kan du vælge "Ressourcer" fra menuen, får du adgang til administrationsoversigten for ressourcer, hvor du kan tilføje nye og rette på eksisterende ressourcer.

Klik på den grønne knap "Opret ny ressource" for at oprette en ny. Eller klik på knappen med tandhjulet til højre i oversigten og vælg "Ændre" ud for den ressource som du gerne vil ændre på. Du kan også slette ressourcer ved hjælp af menuen under tandhjulsknappen.

 

Opret ny ressource

Hvis du har klikke på "Opret ny ressource" skal du udfylde en lille skabelon med informationer om din ressource. Du skal give den et navn og et kort navn og angive en beskrivelse af ressourcen. Det korte navn bliver vist i bookingkalenderen og holder man cursoren over navnet, vises det "Navn" som du har givet ressourcen, så medlemmerne kan se, hvad det er de booker. Klik på "Gem" knappen, når du er klar til at gemme din ressource.

 

OBS! Dine ressourcer skal være tilknyttet en bookingopsætning, for at de kan bookes i en bookingkalender på hjemmesiden. Læs mere om, hvordan du sætter en booking op her.

 

Video Guide

Der kommer snart en video her, som viser hvordan man opretter ressourcer i systemet.