Tilmeldingsformular til aktiviteter

Opret spørgsmål som medlemmer skal svare på ved tilmelding

 

Hvis du har brug for at kunne stille et par spørgsmål til dine medlemmer, når du opretter en aktivitet, de kan tilmelde sig online, kan du oprette en tilmeldingsformular som vil blive vist på skærmen, når et medlem vælger at tilmelde sig din aktivitet. Man kan vælge at sætte formularen op, så medlemmet skal svare på ét eller flere spørgsmål for at kunne melde sig til, eller lade den være åben, så man godt kan melde sig til, uden at svare på spørgsmålene i formularen.

Man kunne f.eks. have brug for at kunne spørge forældrene til de yngste medlemmer, om de kan have flere med i bilen, når der skal spilles kamp på udebane - eller om de kan stå for andre praktiske ting ifm. en kamp/turnering. Og dette formål kan tilmeldingsformularen som er tilknyttet aktiviteter bruges til, så du som arrangør af en aktivitet nemt kan sende en sådan forespørgsel afsted og bagefter kan få en liste vist i systemet med de deltagere som har valgt at hjælpe med de ting, du har bedt om hjælp til i din formular.

 

Opret en tilmeldingsformular med spørgsmål

Når du har oprettet din aktivitet (læs mere om, hvordan du opretter en aktivitet her), kan du ved at klikke på den sorte knap med tandhjulet vælge "Tilmeldingsformular" på menuen og dermed komme i gang med at tilknytte en formular med spørgsmål til din aktivitet. Se billedet nedenfor.

 

Når du har valgt "Tilmeldingsformular" på menuen, åbnes en skabelon, hvor du kan sætte din formular og spørgsmål op:

        Du bestemmer selv, hvor mange spørgsmål, der skal være i formularen.

 

Udfyld nu felterne efter behov:

  1. Stil dit spørgsmål her. Denne fungerer også som en overskrift for de valgmuligheder, du opretter i punkt 3.
  2. Her vælger du, hvordan dine spørgsmål skal stilles op og hvor mange svar et medlem kan vælge. Der kan vælges imellem:
    • Afkrydsningsfelter (check boxe) - her kan medlemmet vælge mere end én
    • Radioknapper - her kan medlemmet kun foretage ét valg
    • Liste (drop down) - her kan medlemmet kun foretage ét valg
  3. Skriv de valgmuligheder, du vil have medlemmerne til at vælge imellem her.
  4. Har du brug for flere en 3 valgmuligheder, kan du tilføje flere ved at klikke på denne knap.

Når du er færdig med at oprette din formular, klikker du på "Tilbage" knappen og formularen gemmes og du bliver sendt til en oversigt, hvor du kan se den formular du lige har oprettet, samt alle dine andre formularer, hvis du tidligere har gemt andre tilmeldingsformularer, der gælder for aktivitetstypen, du arbejder med.

Oversigten ser således ud:

    Her kan du gøre det påkrævet at medlemmer svarer, eller editere/slette formularen.

 

Gem formularen til senere brug for andre aktiviteter

Ved at klikke på linket "Flere muligheder", får du mulighed for at gemme din formular så du kan bruge den igen senere, når du opretter andre aktiviteter under denne aktivitetstype. Dvs. så kan du tilknytte den og præcis samme spørgsmål som den indholder til fremtidige aktiviteter, så du ikke skal oprette den igen for en anden aktivitet, hvor samme spørgsmål er relevante. 

 

Visning af tilmeldingsformular ved tilmelding til en aktivitet

Når et medlem så åbner din aktivitet fra aktivitetsoversigten og vil melde sig til, bliver din tilmeldingsformular vist, før medlemmet kan gennemføre sin tilmelding.

Dvs. første gang han/hun klikker på "Tilmeld" knappen dukker formularen op og anden gang der trykkes på "Tilmeld" knappen, bliver medlemmet så tilmeldt aktiviteten. Hvis du har sat formularen op som værende "påkrævet", vil medlemmet ikke kunne tilmelde sig aktiviteten, uden at vælge en eller flere af mulighederne i din formular. Hvis du ikke har markeret afkrydsningsfeltet "påkrævet", kan medlemmet godt melde sig til, uden at være tvunget til at vælge en eller flere af mulighederne i din formular.

 

Hold styr på, hvem der har valgt hvad

Du kan løbende holde styr på, hvilke deltagere, der har valgt en eller flere af dine valgmuligheder i formularen ved at åbne aktiviteten og klikke på knappen "Deltagere". Her vil du se en liste med navnene på dine medlemmer som deltager i din aktivitet og hvilke(t) valg de har markeret i formularen.

   

 

 

 

 

 

Video Guide

Der kommer snart en video her.

Læs også