Vis sponsorer på hjemmesiden

Indsæt sponsorlogoer på hjemmesiden

 

Vil du gerne vise jeres sponsorer på hjemmesidens forside - eller have udvalgte sponsorer indsat på forskellige sider på hjemmesiden? Det kan du gøre ved først at oprette sponsorerne under 'site indstillinger' (læs mere her) og herefter indsætte dem på sider ved hjælp af sideelementer.

Først skal du åbne den side, hvor du vil indsætte sponsorlogoer, så den kan redigeres. Brug knappen "Rediger siden" i højre hjørne af den side, du vil åbne for redigering. Herefter klikker du på et tomt felt eller et felt med indhold, hvis du vil indsætte dine sponsorer over/under et eksisterende felt på siden, sådan så du får redigeringsværktøjet frem og kan vælge "Tilføje nyt element" (blå knapper).

      

 

På listen med sideelementer vælger du sponsorer - klik på den grønne knap i højre side af listen ud for sponsorer. Herefter indsættes sideelementet for sponsorer på din side i det felt, du valgte. Du skal nu klikke på feltet en gang til, så du aktiverer redigeringsværktøjet og kan åbne den skabelon som giver dig mulighed for at lave indstillinger for dine sponsorer og hvordan du vil have dem vist på siden.

 

Skabelonen ser ud som nedenfor og du skal udfylde de data som er relevant for den type visning du gerne vil have.

Angiv en overskrift - den vises over sponsorlogoerne på siden. Sponsor sideelementet er af typen som roterer, derfor skal du vælge med hvilket interval at logoer skal rotere. Brug slideren til at angive, hvor længe hvert enkelt logo skal vises, før der skiftes til det næste. Har i oprettet rigtig mange sponsorer i systemet, kan du her begrænse udvalget i dette sideelement til kun at vise et bestemt antal ud af alle mulige i antal. Og nederst kan du vælge, at det kun er de sponsorer du har klassificeret som 'høj', 'lav' eller 'normal' som skal vises i dette sideelement.

 

Du kan sagtens indsætte mere end ét sideelement med sponsorer på samme side - og dermed vælge at vise højt prioriteret sponsorer i den ene og f.eks. normalt prioriterede i den næste.

 

Sponsorlogoer under aktivitetskalenderen

Viser du en aktivitetskalender på hjemmesiden vil der automatisk dukke sponsorlogoer op under den, hvis du i indstillingerne for sponsorer under site indstillinger har valgt, at der må vises sponsorer på hjemmesiden. Systemet finder selv ud af at vises en rotation af alle foreningens sponsorer. Har i kun fire eller færre sponsorer slås rotationen fra og de vises alle 'stillestående' under kalenderen.

 

 

 

Video Guide

Der kommer snart en video her, som viser hvordan du indsætter sponsorer på hjemmesiden ved hjælp af sideelementer.