Info for klub administratorer

MemberLink Infotavle

Log på for at skrive indlæg og for at læse opslag der er interne.
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
Nye muligheder med Online Tilmelding.

Online tilmelding til hold og medlemskaber, benytter mange af jer til både indmeldinger i foreningen, samt til tilmelding til træning eller andet internt i foreningen. Indtil nu har i ikke rigtigt kunnet differentiere hvilke hold der skulle vises for nye medlemmer ved indmelding og hvilke der vises for eksisterende medlemmer når de er logget på.

Det giver ingen mening af eksisterende medlemmer ser medlemskaberne når de feks. skal tilmelde sig nogle træningshold i kører. Ligeledes kan det være en fordel at nye medlemmer ikke ser hold der kun er tilegnet eksisterende medlemmer.

Og da det er priserne der afgør hvilke hold der er tilgængelige til online tilmelding, så er det også på priserne i har nye muligheder i "Gælder for". Så nu kan i også angive at en pris gælder henholdsvis for: "Eksisterende medlemmer" eller "Nye medlemmer(Ved indmelding)". Pristypen skal stadig være "Online tilmelding" for at de kan vælges.

Håber det gør det lettere for jer og jeres medlemmer.

Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
Nem kloning / kopiering af hold og medlemsskab.

Kører i med hold tilmeldinger, hvor medlemmer skal tilmelde sig nye hold ved sæsonskift?
Så er det blevet meget nemmere i MemberLink. Nu kan i nemt klone et hold og i samme ombæring:
- Kopiere priserne fra originalen til det nye hold.
- Fjerne priserne fra det originale hold, så det ikke kan vælges ved tilmelding.
- Sætte hvornår det nye hold kan tilmeldes.
- Åbne for tidlig tilmelding for de personer der er på det originale hold.

Så nu behøver i ikke fjerne dem fra medlemmer fra det originale hold. Men i opretter en klon som de så skal tilmelde sig. På den måde kan i også bibeholde historikken over hvilke hold de har været på...

Det er også mulighed for at lave en enkel kloning, som bare kopierer alle etikettens indstillinger.

Find Klon / Kopier funktionen ude på tandhjulet ud for hold, medlemsskab eller etikette.
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
Nu kan filer og billeder flyttes til andre mapper

Det har hidtil ikke været muligt at flytte filer i "Filer / Dokumenter", når de først var er lagt op.

Det er nu muligt. Har du skriveret til en mappe, kan du markere filerne, gå til en anden folder du har skriveret i og indsætte disse.

VIGTIGT. Flyttes der filer i bruger på jeres hjemmeside, så dør linket til filen eller billedet, da filernes placering samtidigt er deres adresse på nettet.
Peter Christensen Hej Thomas Det er et rigtigt godt tiltag. Men for at kunne benytte det helt perfekt har jeg lige en lille bøn. Filmapperne kunne jeg godt tænke mig kunne blive sorteret, så den nyeste mappe kommer til at stå øverst, ligesom jeg kan med filerne.
Ida Nielsen Dejlig forbedring!
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
Nu vil i kunne tage Visa og MasterCard uden faste udgifter.

Vi har netop lavet en aftale med SwedBank, som gør at vi kan tilbyde jer en indløsningsaftale via dem, som ikke koster jer noget fast i måneden eller i oprettelse. Det eneste i skal betale er en transaktionsafgift pr. betaling. Denne er til med noget billigere end Nets...

Transaktionsafgiften er fra 0,7% til 2,5%. 95% af alle jeres betalinger vil lægge på de 0,7% da i hovedsageligt vil have dansk udstedte kreditkort. SwedBank kører med bruttoafregning, hvilket betyder at i vil få det fulde beløb ind på jeres konto, 2 dage efter betalingen. De fakturerer jer så månedsvis på transaktionsafgifterne, hvilket gør det meget let bogføringsmæssigt.

Det betyder at selv mindre foreninger nu vil kunne tage betalingskort på deres side, uden at de skal lægge 1.100,- plus i året i abn. de ikke får noget for....

Da SwedBank indløsningsaftalen skal køre igennem en PSP som Dibs, så kommer udgifterne til Dibs ved siden af. Det gør den også ved Nets indløsning.

Grunden til at vi har kigget efter alternativer, er at visse banker er stoppet med at udstede Visa/Dankort og at de fleste danskere har et Visa eller MasterCard.
Ida Nielsen Hej Thomas. Københavns Kajakklub vil også gerne bede om en blanket, når du får noget fra SwedBank. Vh Ida
Thomas Kristiansen Kommer her i starten af ugen...
Hadsten SK Hej Thomas, Jeg vil også gerne bede om en blanket vedr. SwedBank, det er for dyrt gennem Nets. HSK Fodbold, Wilhelm Krogsdal
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
Nyt vedr. familieindmeldelse.

Vi har ændret indmeldelsesformularen, så de felter i forespørger på, også skal udfyldes for de familiemedlemmer der indmeldes samtidigt.

Hidtil var formularen til yderligere familiemedlemmer fastlagt. Nu er formularen der skal udfyldes på familiemedlemmer den samme som ved den primære medlem, med undtagelse af adresse, by, postnummer og land, som tages fra den primære.

Det går at jeres egne data og valg i lægger på formularen skal udfyldes på alle medlemmer...

Det næste der kommer her er muligheden for eksisterende medlemmer at efterindmelde familie.
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
Betalingsservice tilbydes nu som betalingsform

Ønsker i at modtage kontingent fuld automatisk via Betalingsservice, så kan vi nu også tilbyde det.

Medlemmer vil via jeres hjemmeside kunne tilmelde sig til Betalingsservice og kontingent trækkes så automatisk når i opkræver. Medlem får ikke mail om trækningen, som kun vil være synlig på dennes betalingsservice oversigt.

Betalingerne afstemmes også automatisk i MemberLink, dagen efter betalingsdatoen. Opkræves der inden d. 17 i måneden, vil opkrævningerne blive betalt den efterfølgende 1. Opkræves der efter d. 17. i måneden, vil betalingen først ske. en måned senere.

Se Nets priser for Betalingsservice her: https://www.betalingsservice.dk/Dokumenter_/Documents/Betalingsservice/BS_Priser_Betalingsserviceprisliste_DK.pdf

Det er 5,32 pr. betaling uden abn. hos dem, og 4,32 hvis man vælger abn.
Ida Nielsen Hej Thomas. Hvad med mit spørgsmål? Kan man sætte Memberlink op sådan at medlemmerne pålægges det gebyr der er ved at betale via PBS ? VH IDA
Thomas Kristiansen Nej...Det kan i faktisk godt. I kan nemlig tildele angive at der skal tildeles en etiket feks. "Tilmeldt BS", hvis en person melder sig til. Så kan du lægge en pris på den. Du kan også sige at den skal fratage en etik, hvis en person melder sig til BS. Så man som de fleste gør, nemlig gøre det billigere for personer der tilmelder sig automatisk betaling via BS, da I får mindre arbejde med dem :-)
Ida Nielsen Mange tak. P.t. kan man kun betsle med kreditkort hos os, så vi har ikke ret meget arbejde med dem, men der er altid nogen der glemmer at betale og som ikke ønsker automatisk korttræk og så vil det være rigtig smart med PBS. Vh ida
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
Ændring vedr. registrering af kort til abn. træk. ved indmeldelse.

Vi har ændret i den måde kommende medlemmer registrerer sig til abn. træk af kontingent.

Hidtil har det ikke været muligt at opkræve et beløb ved indmeldelse, samtidigt med at deres kortinformationer gemmes til automatisk trækning næste gang. Dette er nu lavet om, så i godt kan tage betaling samtidigt med at deres kortdata gemmes.

Måden det virker på, er at de i selve betalingsvinduet IKKE betaler det beløb som opkræves, men når vi modtager en OK registrering af deres kort, så trækker vi det beløb fra deres kort med abn. træk.

Det eneste minus er at det kan tænkes at et kommende medlem fint kan registrere sit kort, men at der ikke er penge nok på kortet til at trække beløbbet. I det tilfælde vil regningen stå som ubetalt i jeres fakturaoversigt, med en rød pil ved autotræk indikationen, lige som hvis beløb ikke kan reserveres ved normal kontingent kørsel.

I skal ikke gøre noget, hvis i allerede tager penge ved indmeldelse. Nu vil deres kortinfo bare blive gemt med det samme.

Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
Nu kan i lægge jeres eget Favicon på jeres hjemmeside.

Vælg selv hvilket ikon der skal repræsentere jeres hjemmeside i browseren.

Det er en fordel at det i lægger op er kvadratisk, ellers beskæres det. Billedet behøver ikke være lille, vi skal nok levere det i den rigtige størrelse.

Læg jeres Favicon op under "Site indstillinger" / "Design / Farver".
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
Automatisk oprettelse af nyt regnskabsår

Systemet opretter fra nu af, automatisk nyt regnskabsår for jer. Så de af jer der endnu ikke har oprettet 2019, så er det nu oprettet.

Det påvirker ikke åbne regnskabsår at det nye oprettes.

Ved næste regnskabsår vil det nye blive oprettet dagen inden, så det er klar til det nye år.


Vejle Roklub Vi har IKKE kalender året som regnskabs år, såååh, hvad sker der så lige der ??
Thomas Kristiansen Det tager vi højde for :-) ingen problem
Vejle Roklub Thank you
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
HUSK at oprette regnskabsår 2019

Lige en lille påmindelse til jer der benytter regnskabsdelen i MemberLink om at oprette 2019 regnskabsåret. Det kan i godt gøre uden at afslutte 2018.

Godt nytår....
Her på siden vil du kunne følge med i alle de nye funktioner der kommer i MemberLink, samt få info om vigtige ting vedr. systemet.

Vil du gerne tilmeldes listen

Så kan du registrere dig her ved at klikke her.