Info for klub administratorer

MemberLink Infotavle

Log på for at skrive indlæg og for at læse opslag der er interne.
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
Jeres betalingsaftale er klar til de nye SCA regler.

I skal ikke gøre noget. 3D-Secure samt DSBN ( Dankort Secured By Nets ) er aktiveret på jeres betalingsaftale, hvis i tager betalingskort igennem MemberLink siden.
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
Lysstyring til haller og baner

Vi kan nu tilbyde lysstyring i MemberLink, se mere her: https://www.memberlink.dk/n/smart-lysstyring-til-haller-og-baner

Ligeledes vil vi efteråret også lancere en cloudbaseret adgangskontrol, som gør at i helt slipper for administration af nøglekort. Adgangsystemet vil kunne styres 100% fra MemberLink. Dørene vil kunne åbnes med en medlems App, fingeraftryk eller en 6 cifret kode. Ligeledes vil der være mulighed for at sende engangskoder til personer der booker jeres ressourcer uden medlemsskab.

Ida Nielsen Kan du fortælle mere om cloudbaseret adgsngskontol? Er det "kun" softwareren eller også de fysiske låse i vil kunne tilbyde? Fx en elektronisk (offline) hængelås. Vh ida
Thomas Kristiansen Hej Ida.... Det er også de fysiske enheder til at styre slutblik i dørene....
Ida Nielsen Det lyder rigtig godt. Glæde mig til mere info om det!
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
Ferielukket

Vi holder sommerferie fra i dag og frem til d. 29 juli, hvor der igen er bemanding i supporten.

Vi vil selvfølgeligt sørge for at systemerne kører og tage aktion i nødstilfælde.

Så vil vi ønske jer en rigtig god sommer.
Ida Nielsen God ferie!
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
Fejlrettelser og forbedringer

1. Når du fra jeres filvisninger klikker på en PDF, vil den nu blive vist direkte på siden. På den måde skal besøgende ikke væk fra siden for at læse indholdet.
2. Hvis i udvider antallet af pladser på en begivenhed, så vil personer på venteliste automatisk blive booket ind i forhold til de frie pladser.
3. Visningen af begivenheder er blevet hurtigere.
4. Sendes der SMS ved aflysning af begivenheder, vil dit nummer nu står som afsender, hvis dette vælges.
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
Online booking for gæster.

Nu har i mulighed for at tillade gæster at booke jeres ressource mod betaling.

Under priserne på jeres bookingaktivitet, kan i nu angive at priserne gælder for: "Gæster / IKKE medlemmer". Hvis der ikke er en pris af denne type, vil gæster IKKE kunne booke.

Det anbefales kun til dem af jer der har betalingskort aktiveret på siden, samt tilvalgt at der kræves "Straksbetaling" under priserne. Da den eneste validering af gæsterne er at de betaler.

Til de af jer der ikke har betalingskort aktiveret på siden og gerne vil have mulighed for gæstebooking, så kan i tegne en indløsningsaftale med Swedbank igennem os, til kun 0,7 i transaktionsgebyr. Ingen faste omkostninger til Swedbank. Den aftale vil i også kunne bruge til kontingentopkrævning..
Frans Nørby Hej Thomas, Hvordan går det med MobilePay gennem Swedbank? Jeg har for længe siden bestilt et ansøgningsskema hos dig.. Hilsen Frans Nørby Danske Tennis veteraner
Thomas Kristiansen Hej Frans. Det mener jeg at jeg har sendt, men checker lige op på det i morgen. Du kan ikke køre MobilePay igennem SwedBank, det er Visa og MasterCard
Frans Nørby Ja, det var netop MasterCard og Visa vi har brug for. Og jeg mener ikke at have se en blanket. Men der var jo også tale om at få MobilePay på et tidspunkt...
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
Ny online booking lanceret.

Vi har i dag lanceret det nye online booking design. Det er nu blevet noget smartere og intuitivt.

1. Der vises nu dage fra i dag.
2. Der vises ugenummer i oversigten.
3. En booking er en samlet blok hen over tiderne.
4. Mobil booking er blevet optimeret.
5. Forbedrede administrative booking muligheder.
6. Dine spillepartnere foreslås nu, uden du skal søge på dem.
7. Online booking kan nu indsættes på forside og indholdssider.

Se online booking indsat her: https://cloud2.memberlink.dk/booking-demo

Se hvordan den side er lavet i denne korte video: https://youtu.be/ZaI6Iio_mQc

Omskrivningen skyldes at vi inden længe kommer længe vil tilbyde jer muligheden for at lade IKKE medlemmer booke jeres ressourcer. Ligeledes kommer der mulighed for at lave prisdifferentiering på bookingtidspunkt.
Gauerslund Tennisklub Tak Thomas!
Thomas Kristiansen Hej Poul. Nu er det rettet en del af de fejl du har nævnt. Ydermere kan du nu klikke direkte på en administrativ booking og aflyse den. Her er som lovet hjælp til oprettelse af gentagende aktiviteter: https://memberlink.zendesk.com/hc/da/articles/360027729191
Gauerslund Tennisklub Super - tak for det Thomas. Mvh. Poul
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
Nye muligheder med Online Tilmelding.

Online tilmelding til hold og medlemskaber, benytter mange af jer til både indmeldinger i foreningen, samt til tilmelding til træning eller andet internt i foreningen. Indtil nu har i ikke rigtigt kunnet differentiere hvilke hold der skulle vises for nye medlemmer ved indmelding og hvilke der vises for eksisterende medlemmer når de er logget på.

Det giver ingen mening af eksisterende medlemmer ser medlemskaberne når de feks. skal tilmelde sig nogle træningshold i kører. Ligeledes kan det være en fordel at nye medlemmer ikke ser hold der kun er tilegnet eksisterende medlemmer.

Og da det er priserne der afgør hvilke hold der er tilgængelige til online tilmelding, så er det også på priserne i har nye muligheder i "Gælder for". Så nu kan i også angive at en pris gælder henholdsvis for: "Eksisterende medlemmer" eller "Nye medlemmer(Ved indmelding)". Pristypen skal stadig være "Online tilmelding" for at de kan vælges.

Håber det gør det lettere for jer og jeres medlemmer.

Niels Andersen Smart har lige prøvet om hvordan den virker: I oversigten: For ikke medlemmer er det samme pris som medlemmer, selvom den skulle være forskellig ifølge prisindstillinger. Jeg havde nogle hold på som Senior og junior, 1 båd, 2 både fordi pristype var online tilmelding, ændrede denne til påtving ved indmeldelse. Er disse to Online..., påtving... det samme? Kunne ikke lige finde beskrivelse af påtving. Vi har et system hvor tilmeldingen til medlemskab er en anmodning som så behandles af vores kontingent kasserer, der sætte etiketter på. Går via direkte tilmelding( en tilmeldingslink). Bruger jeg online tilmelding på de kurser, som vi kan behandle uden om anmodning får jeg at vide at tilmeldingen skal gå via anmodning (har selv fravalgt denne del da vi indtil videre ikke ønsker at bruge skrevet det i rubrikken "meld dig in her!" For at bruge ovenstående kræves i princip to forskellige engangsveje som kun kan løse ved direkte tilmelding eller at man kan fjerne meld dig in her i Login rubrikken
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
Nem kloning / kopiering af hold og medlemsskab.

Kører i med hold tilmeldinger, hvor medlemmer skal tilmelde sig nye hold ved sæsonskift?
Så er det blevet meget nemmere i MemberLink. Nu kan i nemt klone et hold og i samme ombæring:
- Kopiere priserne fra originalen til det nye hold.
- Fjerne priserne fra det originale hold, så det ikke kan vælges ved tilmelding.
- Sætte hvornår det nye hold kan tilmeldes.
- Åbne for tidlig tilmelding for de personer der er på det originale hold.

Så nu behøver i ikke fjerne dem fra medlemmer fra det originale hold. Men i opretter en klon som de så skal tilmelde sig. På den måde kan i også bibeholde historikken over hvilke hold de har været på...

Det er også mulighed for at lave en enkel kloning, som bare kopierer alle etikettens indstillinger.

Find Klon / Kopier funktionen ude på tandhjulet ud for hold, medlemsskab eller etikette.
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
Nu kan filer og billeder flyttes til andre mapper

Det har hidtil ikke været muligt at flytte filer i "Filer / Dokumenter", når de først var er lagt op.

Det er nu muligt. Har du skriveret til en mappe, kan du markere filerne, gå til en anden folder du har skriveret i og indsætte disse.

VIGTIGT. Flyttes der filer i bruger på jeres hjemmeside, så dør linket til filen eller billedet, da filernes placering samtidigt er deres adresse på nettet.
Peter Christensen Hej Thomas Det er et rigtigt godt tiltag. Men for at kunne benytte det helt perfekt har jeg lige en lille bøn. Filmapperne kunne jeg godt tænke mig kunne blive sorteret, så den nyeste mappe kommer til at stå øverst, ligesom jeg kan med filerne.
Ida Nielsen Dejlig forbedring!
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
Nu vil i kunne tage Visa og MasterCard uden faste udgifter.

Vi har netop lavet en aftale med SwedBank, som gør at vi kan tilbyde jer en indløsningsaftale via dem, som ikke koster jer noget fast i måneden eller i oprettelse. Det eneste i skal betale er en transaktionsafgift pr. betaling. Denne er til med noget billigere end Nets...

Transaktionsafgiften er fra 0,7% til 2,5%. 95% af alle jeres betalinger vil lægge på de 0,7% da i hovedsageligt vil have dansk udstedte kreditkort. SwedBank kører med bruttoafregning, hvilket betyder at i vil få det fulde beløb ind på jeres konto, 2 dage efter betalingen. De fakturerer jer så månedsvis på transaktionsafgifterne, hvilket gør det meget let bogføringsmæssigt.

Det betyder at selv mindre foreninger nu vil kunne tage betalingskort på deres side, uden at de skal lægge 1.100,- plus i året i abn. de ikke får noget for....

Da SwedBank indløsningsaftalen skal køre igennem en PSP som Dibs, så kommer udgifterne til Dibs ved siden af. Det gør den også ved Nets indløsning.

Grunden til at vi har kigget efter alternativer, er at visse banker er stoppet med at udstede Visa/Dankort og at de fleste danskere har et Visa eller MasterCard.
Ida Nielsen Hej Thomas. Københavns Kajakklub vil også gerne bede om en blanket, når du får noget fra SwedBank. Vh Ida
Thomas Kristiansen Kommer her i starten af ugen...
Hadsten SK Hej Thomas, Jeg vil også gerne bede om en blanket vedr. SwedBank, det er for dyrt gennem Nets. HSK Fodbold, Wilhelm Krogsdal
Her på siden vil du kunne følge med i alle de nye funktioner der kommer i MemberLink, samt få info om vigtige ting vedr. systemet.

Vil du gerne tilmeldes listen

Så kan du registrere dig her ved at klikke her.