Info for klub administratorer

MemberLink Infotavle

Log på for at skrive indlæg og for at læse opslag der er interne.
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
Automatisk oprettelse af nyt regnskabsår

Systemet opretter fra nu af, automatisk nyt regnskabsår for jer. Så de af jer der endnu ikke har oprettet 2019, så er det nu oprettet.

Det påvirker ikke åbne regnskabsår at det nye oprettes.

Ved næste regnskabsår vil det nye blive oprettet dagen inden, så det er klar til det nye år.


Vejle Roklub Vi har IKKE kalender året som regnskabs år, såååh, hvad sker der så lige der ??
Thomas Kristiansen Det tager vi højde for :-) ingen problem
Vejle Roklub Thank you
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
HUSK at oprette regnskabsår 2019

Lige en lille påmindelse til jer der benytter regnskabsdelen i MemberLink om at oprette 2019 regnskabsåret. Det kan i godt gøre uden at afslutte 2018.

Godt nytår....
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
En meget efterspurgt funktion er nu klar!

Mange af jer har efterspurgt et sideelement der kan vise billeder fra Filer/Dokumenter, så disse kan genbruges til nyheder, indhold, beskeder mm. DEN ER NU KLAR.

Det nye sideelement hedder "Billeder fra Filer/Dokumenter" og der tages udgangspunkt i en folder fra jeres Filer/Dokumenter. Underfoldere vises automatisk som album, der kan klikkes ind på. Klikkes der på et billede, vises det en fremviser. Har du rettigheder til at lægge filer i den aktuelle folder, vil du kunne hoppe direkte til administration af billeder, fra sideelementet, uden at skulle forlade siden.

I skal bare lægge jeres billeder op i Filer/Dokumenter, i behøver ikke gøre noget ved størrelsen først, det gøres automatisk. I indstillinger på sideelementet, kan i bla. sætte størrelsen billedet skal vises i.

Se den i aktion her:
https://cloud2.memberlink.dk/billeder-i-memberlink

Ser frem til at se nogle flotte billeder på jeres sider.

God fornøjelse
Thomas Kristiansen Nu kan i også vælge at vise billederne i en slider....
Peter Christensen Hej Thomas Nu har jeg prøvet at lave billedgalleri. Det fungerer perfekt. Nu er spørgsmålet: Er det også muligt at lægge fil op og hvis det er tilfældet, hvilket filformat. Hvor stor må filmen være???
Peter Christensen Der var lige en trykfejl, der skal stå: Er det også muligt at lægge film op??
Thomas Kristiansen Hej Peter. Den vil ikke vise film hvis du lægger det op, men det må vi lige se om vi ikke kan få med ved en fremtidig udvidelse.
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
Flere forbedringer i systemet

1. Medlemsgalleri visningen
Der er lagt en ny version MedlemsGalleri op på siden. Det er sideelementet i bruger til feks at vise betyrelsesmedlemmer, udvalg, trænere mm.

Design er blevet moderniseret. Titel vises nu som "overlay" i billedet, så skriv ikke for lange titler ind. Ligeledes kan nu selv i indstillinger af elementet, sætte hvor stort billedet skal være.

Bemærk at dem der har været på MemberLink i flere år, muligvis ikke har profilbilleder i den bedste kvalitet, så hvis i viser billederne for store, så vil de blive uskarpe at se på. Det løses ved at i lægger nye profilbilleder ind, for nu gemmes de nemlig i den originale oplæsning, så vi kan bruge dem til alle type visninger.

I kan i sideadministrationen ændre størrelsen, klikke på "Ok" og se hvordan det ser ud, før i gemmer siden.

2. Egne medlemslister
Hvis i har aktiveret af personer med adgang til en medlemsliste der er lavet under "Egne medelmslister", må sende beskeder til dem der er på listen, så er det nu muligt for dem at sende til flere på listen af en gang.

Michael Sørensen Hej Thomas Er det med vilje at en evt. overskrift til sideelementet ikke længere vises? Det synes jeg er ret uheldigt, da vi har nogle sider, hvor vi har flere medlemsgalleri'er vist, hvor så overskriften indeholder information om hvilken gruppe, der vises. Den overskrift vises ikke mere nu. Se f.eks. vores side med udvalg og kontaktpersoner (kræver login, men det tænker jeg du har?): https://www.egaarosport.dk/udvalg-og-kontaktpersoner Den giver ikke rigtigt så megen mening mere uden overskrifterne på sideelementerne. M.v.h. Michael
Thomas Kristiansen Det er en fejl, bliver rettet i morgen tidligt
Michael Sørensen Glimrende :-)
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
MobilePay MyShop kan nu tilføjes som betalingsform

Har din forening allerede en MobilePay MyShop, så kan denne nu tilføjes som betalingsform i MemberLink.

Medlemmerne vil i deres regning få en QR kode de skal scanne, for at betale. Se en testfaktura her: https://cloud2.memberlink.dk/Ordering/Invoice/71403bf01f64632d?print=true
(I kan godt scanne QR koden. Betalingen skal lige gennemføres for at gå igennem)

Fordele ved at bruge denne i stedet for, eller sammen med Bank overførsel er:

1. Det er lettere at betale(specielt de unge)
2. Der laves ikke fejloverførsel på hverken beløb eller fakturanummer, da disse er låst.
3. I vil kunne afstemme indbetalingerne via import, hvis i ønsker det.

Det er IKKE en MobilePay Online, som koster kassen. Derfor skal indbetalingerne stadig afstemmes manuelt i MemberLink. Der vil komme en import mulighed, så i let kan afstemme indbetalinger fra en eksport fra jeres MobilePay administration. I vil ikke kunne bruge denne betalingsform som erstatning for jeres betalingskortløsning, da den ikke håndterer straksbetalinger(system ved ikke at en regning er betalt, før i angiver at der er betalt).

Har i allerede en MobilePay MyShop i foreningen, koster det jer ikke noget at tilføje den som betalingsform i MemberLink.
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
Nyt look i aktivitetslisten på jeres sider.

Ifb. med vore gennemgribende omskrivning / modernisering af indholdssiderne i MemberLink, er turen kommet til aktivitetslisten.

Der er nu kommet nyt design, som er mere stilrent. Ligeledes er det kommeten "Hent mere" mulighed, så besøgende kan hente fremtidige begivenheder ind, uden at skulle skifte side. "Se aktivitetskalender" link er ikke længere aktivt som standard, m,en det kan i tilvælge på sidelementet.

Ligeledes kan i på sideelementet også bestemme om beskrivelsen skal vises i oversigten.

Der er pt. 2 design/udseender i kan skifte imellem, dette kan også sættes på sidelementet.
Lars S. Hansen Ser godt ud. Men hvis man vælger at man vil se feks. 10 "Antal begivenheder" i sin liste, så viser den ikke 10 stk. men viser det antal begivenheder der er inden for de 10 dage, som måske kun er 6 stk.
Brian Steensen Fin detalje Thomas :-)
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
Flere muligheder i Egne medlemslister.

Vi lancerede for en lille måned siden muligheden for at i kan lave jeres egne medlemslister i MemberLink. Med mulighed for at vælge hvem der skal være på listen, hvem der må tilgå listen og hvad de personer der kan tilgå listen må se og ændre.

Nu har vi lavet udvidet mulighederne, så i nu også kan:

1. Vælge at aktivere "Eksporter" data fra listen.
2. Vælge at aktivere "Send besked" mulighed i listen.
3. Angive sorteringsrækkefølgen på listen i forhold til den andre lister en person måtter have adgang til.
4. Vælge at vise Etiketter og hold i listen. Da skal i ved aktivering, vælge hvilke etiketter der skal vises i listen. På den måde kan i nøjes med at kommunikere præcis de etiketter i listen, som er relevant for listen. De valgte etiketter vil samtidigt kunne bruges som filter på listen.

For dem af jer der ikke har prøvet det endnu, så kan i bygge jeres egne lister under "Medlemmer / Egne medlemslister" og listerne bliver synlige oppe til højre ved siden af jeres navn, hvis det er en liste du har adgang til.

VIGTIGT: I må ikke slette medlemmer fra den oprindelige medlemsliste, selvom de er på en af de nye. Den kigger samme sted.
Nyborg Kajakklub Vi vil gerne lave en liste til vores instruktører med børn og unge holdet med kontaktoplysningerne til deres forældre, vil det være en mulighed?
Thomas Kristiansen Det kan du fra i morgen tidligt. Vi gør forældre kontakt felterne tilgængelige, så de også kan tilføjes listerne.
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
Sammenhold online betalinger i banken med fakturaer i MemberLink.

I kan sammenholde indbetalinger på jeres bankkonto fra betalingskort, med fakturaer i jeres MemberLink.

Se her hvordan:
https://memberlink.zendesk.com/hc/da/articles/360018616192

Skriv hvis det er noget i er i tvivl om....
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
Nu kan i let vise de hold i tilbyder på jeres hjemmeside.

Vi har nu lavet et sideelement i kan indsætte på jeres forside(r), hvor personer udefra direkte kan se hvilke hold i udbyder, læse mere om holdet og se om der er ledige pladser.

Listen tilpasser sig til de Hold/Medlemsskaber der har en pris af typen "Online indmelding".

Se listen i aktion på denne side: https://saabygymnastik.memberlink.dk

Det nye sideelement hedder: "Online tilmelding - Holdliste"

ps. kan også indsættes på medlemsforsiden, hvis eksisterende medlemmer skal kunne melde sig til andre hold.
Thomas Kristiansen
Thomas Kristiansen
Klubbens kontaktadresse kan nu angives præcis.

Vi har opdateret den adresse komponent til angivelse af jeres klubadresse.

Så nu kan i under "Site indstillinger" / "Kontakt info", ændre i den adresse som Google har fundet, hvis den ikke passer 100%. I kan ligeledes flytte markøren på kortet, så den præcise lokation på jeres klub vises.
Michael Madsen Hej Thomas god tilføjelse. Kan vi også få et fri tekst felt så man eksempelvis kan skriv at det ikke er en post adresse men der henvise til....(vi har haft flere misforståelser pga. dette)
Her på siden vil du kunne følge med i alle de nye funktioner der kommer i MemberLink, samt få info om vigtige ting vedr. systemet.

Vil du gerne tilmeldes listen

Så kan du registrere dig her ved at klikke her.