Om MemberLink

Hvad er MemberLink?

MemberLink er hjemmeside, intranet, bookingsystem og klubstyring i ét.
 
Med MemberLink får du let adgang til effektiv styring af aktiviteter, medlemskaber og frivillige, ligesom systemet giver dig mulighed for at modtage online betaling for medlemskaber, baner osv.

Systemet bliver løbende opdateret med nye, smarte funktionaliteter, der matcher behovene i netop din forening – du får med andre ord en fleksibel, brugervenlig pakkeløsning, der uden problemer kan anvendes af ikke it-kyndige. Og fordi MemberLink ikke er et program, der skal installeres på en bestemt pc, er det ideelt, hvis din forening har brug for, at flere har mulighed for at administrere klubbens aktiviteter.

Hvem kan bruge MemberLink?

MemberLink er et effektivt værktøj for både sportsklubber, foreninger og organisationer – kort sagt: Alle, der har et informationsbehov i forhold til deres medlemmer.

Med MemberLink får du en lang række funktionaliteter, der øger din klub eller forenings serviceniveau. Medlemmerne får mulighed for at tilmelde sig arrangementer eller booke online, og alle services er samtidig tilgængelige på mobilen. Og de mange frivillige, der har påtaget sig administrative eller træningsopgaver for din klub, vil få en langt nemmere hverdag.

Du behøver ikke være it-kyndig for at anvende MemberLink, og systemet er intuitivt let at bruge. Vores online support sidder klar til at besvare spørgsmål og hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå problemer.

Hvilke fordele får du med MemberLink?

MemberLink er specielt udviklet til at imødekomme behovene i sportsklubber og andre foreninger, der har brug for et online forum til at kommunikere med medlemmerne:

  • Medlemmerne kan på både pc og mobil se netop de aktiviteter, der er interessante for dem – og de kan booke baner, melde sig til arrangementer og finde hinanden
  • Bestyrelsen kan med de mange styringsværktøjer let holde styr på medlemmerne, og det fleksible bookingsystem gør det nemt at få overblik over klubbens aktiviteter. Samtidig gør onlinebetalingssystemet det nemt at styre kontingenter og andre indbetalinger
  • Trænere eller undervisere kan uden problemer komme i konktakt med deres hold – og de kan stille hold online eller sende sms via hjemmesiden, hvis der er ændringer i forbindelse med kamp eller træning 

Hvem står bag MemberLink?

Brian Jørgensen, CEO: 

Brian kommer med mange årserfaring fra underholdningsbranchen, han er kommet til MemberLink i 2024, men det mål at få virksomheden til at skalere og være den bedste forenings platform i markedet. 

Thomas Kristiansen, CTO.

Thomas har mange års erfaring med udvikling af it-baserede klubsystemer i både national og international sammenhæng. Han fortæller:

"Jeg har gennem årerne bl.a. samarbejdet tæt med engelske virksomheder, der står bag udviklingen af store klubsystemer. De engelske sportsklubber er i deres struktur på mange måder langt foran de danske, dels fordi de ofte er langt større, dels fordi de i højere grad har haft fokus på og tradition for at anvende it-systemer som service for både medlemmer og frivillige."

Erfaringerne fra de engelske klubber har Thomas Kristiansen brugt til udvikling af MemberLink.

"MemberLink skal først og fremmest være let at bruge.  Mange af medlemmerne i sportsklubbernes bestyrelser er jo frivillige og har umiddelbart ingen forudsætninger for forståelse af indviklede it-systemer. Med Memberlink får du en solid struktur bag din klub og klubbens aktiviteter, og fordi systemet ikke kræver installation, kan du uden problemer have flere administratorer, der hver for sig har adgang til at redigere i indstillingerne."

Sofus Skovgaard, Tech Lead:
Sofus har ansvaret for at MemberLink hele tiden bruger de nyeste teknologier og sikre at kvaliteten er i top

Jimmi Eriksen, Ansvarlig for support teamet.

Jimmi har mange års erfaring med support af både private og erhvervskunder fra forskellige brancher. I MemberLink har han ansvaret for vores kundesupport.