Memberlink mander op til vækst

5. april 2024 13:39 , af Brian Jørgensen

Memberlink, det Sønderborg-baserede medlemstyringssystem, der servicerer over 500 foreninger med mere end 200.000 medlemmer, har hidtil opereret stille og effektivt. Nu står virksomheden over for en ny æra af vækst og udvikling.

Efter mere end 10 års erfaring med at levere pålidelige medlemstyringssystemer tager Memberlink nu skridtet mod en mere ambitiøs fremtid. Med et ønske om at udvikle systemet yderligere har virksomheden besluttet at fokusere ressourcerne og derfor styrket organisationen med flere kommercielle kræfter.

"Nu er tiden kommet til at accelerere vores vækstambitioner. Vi har styrket vores organisation med ekstra ressourcer inden for salg og kundesupport for at sikre, at vi kan imødekomme den stigende efterspørgsel og levere den bedste service til vores kunder," udtaler ejer og teknisk direktør Thomas Kristiansen.

Som en del af dette strategiske skift flytter Memberlink til nye lokaler og byder samtidig velkommen til en ny administrerende direktør, Brian Jørgensen, der bringer betydelig erfaring inden for kommerciel ledelse. På den måde kan Thomas Kristiansen fokusere 100% på den videre tekniske udvikling af Memberlink og fortsætter som teknisk direktør.

"Jeg ser frem til at lede Memberlink ind i en ny fase af vækst og udvikling. Virksomheden har et enormt potentiale, og jeg er fast besluttet på at realisere det sammen med vores dedikerede team," udtaler ny administrerende direktør Brian Jørgensen.

For at fejre denne milepæl inviterer Memberlink kunder, forretningsforbindelser og venner af huset til en uformel reception i de nye lokaler på Kongevej 28 den 19. april kl. 14.00-17.00

Detaljer for receptionen:

  • Dato: 19. april
  • Tid: Kl. 14.00-17.00
  • Sted: Kongevej 28