Persondatapolitik

I denne persondata politik, kan du læse hvordan MemberLink Aps, indsamler og bruger personoplysninger. Vi anbefaler, at du læser denne persondatapolitik grundigt igennem.

Persondata vi indsamler

Når du interagerer med vores services enten via hjemmesiden eller App, vil vi i forløbet kunne indsamle forskellige persondata. Dette er nærmere beskevet i punkterne herunder.

Fælles for deltagere og udbydere Ved oprettelse af profil, indsamles fornavn, efternavn og e-mail adresse. Vi opbevarer ikke adgangskoder i systemet, der gemmes en hashkode af det indtastede kodeord, og dette holdes op mod hashkoden der angives ved login. Adgangskoder kan derfor ikke tilsendes. Vi vil løbende logge din adfærd på siden, vha. Google Analytics. Nogle services vil kræve, at du oplyser dit mobilnummer, for at vi kan bekræfte din identitet på siden.

Cookies Vi benytter os af Cookies på siden, for at kunne måle brugeradværd, og for at kunne tilbyde det rigtige indhold til de besøgende.

Udbyder Som udbyder (organisator), vil du for at kunne få udbetalt din indtjening, angive dine bankinformationer. Ydermere skal lokation for din organisation og kontakt e-mail angives.

Deltager / køber Som deltager i aktiviterne, kan udbyder kræve informationer som fødselsdato, køn, mobilnummer mm. Disse data vil kun være tilgængelig for udbyder. Ved online køb på siden, vil køber skulle angive betalingskortinformationer, disse informationer opbevares ikke på MemberLink Aps systemer.

Lokations data

De lokarionsdata der indsamles fra app's ifb. med tracking af ture, eller døråbnnger. Vil kun blive brugt internt i klubben og ikke videregivet til 3. part. 

Hvad bruger vi indsamlede data til?

Vi bruger de indsamlede persondata i overensstemmelse med, hvad der angivet her i denne persondatapolitik. Vi vil kunne bruge persondata som følger:

Specifik henvendelse Hvis du angiver persondata ifb. med henvendelser, feks. hvis du kontakter os via e-mail eller kontaktformularen, vil vi bruge dine persondata til at svare dig.

Adgang og brug Hvis du angiver persondata ifb. med oprettelse af konto, vi vil bruge disse persondata til at guide dig til det rigtige indhold og hjælp.

Intern forretningsbrug Vi vil kunne bruge persondata til intern forretningsbrug, heri inkluderet, uden undtagelse, brug af data til forbedring af indhold, funktionalitet og services, for at beskytte indhold og at sikre at retningslinjer er overholdt.

Marketing. Vi vil ikke bruge indsamlede data til markedsføring overfor brugere.,

Udbyder beskeder Vi tillader udbydere at sende beskeder enten i form af e-mail eller Apps, til dig, hvis du har registreret persondata ifb. med tilmelding til aktiviteter. Udbydere må ligeledes importere kontaktdata ind i systemet, for efterfølgende at invitere til at deltage i aktiviter, eller tilslutte sig deres organisation.

Andre formål Hvis vi har til hensigt at bruge persondata, til formål der ikke er beskrevet i denne persondatapolitik, vil vi informere dig om det, inden vi indhenter data og vil ved samme lejlighed få dit samtykke til den nye persondatapolitik.

Overførsel og overdragelse af personlige data

Intet salg Vores forretning er ikke at sælge personlige data. Vi betragter de data i giver os, som en vital del af vores forhold til jer. Derfor vil vi ikke sælge jeres personlige data til 3. part.

MemberLink ApS vil ikke videresælge persondata til 3. part. Udbyder har ikke ret til at videregive persondata opsamlet ifb. med deres aktiviteter. Der vil dog være et par undtagelser, som er nærmere beskrevet i de underliggende punkter.

Salg af forretning. I tilfælde af at MemberLink Aps skulle blive opkøbt af et andet selskab, vil persondata blive en del af denne handel. Du giver samtykke til og tillader at en evt. kommende køber af MemberLink Aps, vil have de samme rettigheder til dine personlige data, som specificeret i denne persondatapolitik.

Selskaber i samme koncern. Vi forbeholder os retten til at dele personlige data, i henhold til denne persondatapolitik, med selskaber inden for samme koncern som MemberLink Aps.

Agenter, konsulenter og relaterede 3. part .Vi, som så mange andre forretninger, har nogle gange brug for at andre firmaer skal udføre specifikke opgaver for os. Det kan være nødvendigt at disse firmaer vil skulle have adgang til persondata, ifb. med at kunne udføre det arbejde de er sat til at udføre. Dette arbjede vil blive udført i henhold til denne persondatapolitik.

Udbydere (organisator). Når du tilmelder dig til aktiviteter eller booker via vores services, tilbydes de persondata, der angives ved tilmelding til udbyderen. Disse udbydere er ikke bundet af denne persondatapolitik. Du bekræfter, at vi ikke er ansvarlige for, hvad udbyderne gør i forhold til dine persondata.

MailChimp. For at udbydere kan kontakte dig vedr. nye events, tiltag og tilbud, har de mulighed for at sende visse persondata (e-mail, fornavn og efternavn) til MailChimp.

Lovmæssige krav. Vi vil udlevere dine personlige data, hvis dette er påkrævet i henhold til lovgivningen (dette omfatter uden begrænsning, at respondere på sagsanlæg, eller forspørgsel fra en offfentlig instans).

Google Photos. Du har i MemberLink mulgihed for at linke til Google Photos. Du giver udelukkende tilladelse til at vi kan hente dine albums og billeder med det ene formål at give dig mulgihed for at vise Google Photos billeder på jeres hjemmeside. Vi gemmer ingen Google data ud over din linke til de albums du øsnker at vise.