Spar mange penge på gebyrerne med MobilePay Subscriptions

1. april 2022 07:15 , af Thomas Kristiansen

MemberLink kan nu tilbyde MobilePay Subscriptions som betalingsform til alle vores fantastiske kunder.

Det bliver ikke nemmere for jeres medlemmer at betale.

Vi går meget op i at i ikke bliver ofrer for uanstændige gebyrer ifb. med transaktioner på online betalingskort. F.eks. er Dankort gebyrer nu blevet en procentdel af transaktionen, uden loft. Med MasterCard  er det helt op til 3% i kan risikere at skulle betale i gebyr.

Derfor arbejder vi hele tiden på at finde gode alternativer til jer og nu har vi en løsning der virkeligt kan spare jer for en del i gebyrer, nemlig MobilePay Subscriptions.

Priserne er:

Oprettelse: 999 kr.  (Har du MobilePay MyShop eller Invoice i forvejen er denne betalt).

Anonnement: 49 kr. / md.

Betalingsgebyr: 1,2% (1% ved > 600 transaktioner i måneden), men med en maks. på 2,75 kr.

Det vil sige at i uanset selv med høje kontingentpriser kun skal betale 2,75- i gebyr pr. transaktion. De fleste af jer ved hvad det koster hos Nets med MasterCard.

Fordelene ved MobilePay Subscriptions er at medlemmerne tegner en betalingsaftale, lige som abn. træk betalingskort, men bare over deres MobilePay. Nemt og hurtigt.

Med MobilePay Subscription er følgende muligt:

- Automatisk abonnement træk af kontingent.
- Betale direkte med aftalen, f.eks. til banebooking, træning, begivenheder osv.
- Refundering via MobilePay direkte fra MemberLink.

Har i allerede en MobilePay MyShop i klubben, skal i bare logge ind på jeres MobilePay og tilkøbe "MobilePay Subscriptions".

 

 

Læse mere om MobilePay Subscriptions her: https://www.mobilepay.dk/erhverv/abonnementer-og-fakturering/mobilepay-subscriptions

Læs vores hjælpeartikler til oprettelse af MobilePay Subscriptions og integration her: https://memberlink.zendesk.com/hc/da/sections/4861662259858-MobilePay-Subscriptions.

MobilePay Subscriptions bliver ikke tilbudt som betalingsform ved Pay & Play, da vi ikke vil oprette betalingsaftaler med IKKE medlemmer. Men i kan med success tilkøbe MobilePay Invoice, som vil blive tilbudt ved Pay & Play.