Datatekniker Læreplads hos MemberLink

7. marts 2022 12:00 , af Sofus Skovgaard
Leder du efter en læreplads som Datatekniker med speciale i programmering? Brænder du for at udvikle software og kundekontakt? Så grib muligheden for at blive udlært hos MemberLink.

Du bliver en del af et team bestående af 3 dygtige kollegaer. Der er fart på i MemberLink, men vi løfter i flok og har det sjovt, mens vi gør det.

Det er vigtigt at du er en god kommunikator og kan sætte dig ind i brugernes problemstillinger, og at du kan rådgive dem om mulige løsninger, så de ender med at få den optimale funktionalitet. Der er ofte kort fra idé til handling, du skal derfor befinde dig godt i et dynamisk miljø og være forandringsparat.

Det vil din dag bestå af

Du vil til dagligt lave support såvel som udvikling og løsning af bugs. Du vil også skulle implementere nye kunder på platformen ved at tilpasse den til deres behov. Vi har flere produkter, som består af mobile apps, web apps, APIer, microservices og serverless funktioner.

Vores produkt er en delt platform, så du vil hovedsageligt lave nye features til over 350 kunder og deres slutbrugere, men du vil også komme ud for refaktoreringsopgaver af ældre funktionalitet og systemer. Vi arbejder på at gøre vores produkter hurtigere og skalerbare gennem microservices, message brokere/queues og serverless funktioner.

Du kan komme ud for at skulle lave integrationer til eksterne leverandører, som f.eks. Nets, MobilePay eller Aiia.

Vi søger dig som er nysgerrig og passioneret

Vi forestiller os, at du har noget erfaring og en dyb interesse for faget. Du besidder stærke kommunikative egenskaber, er ansvarsfuld og en god teamspiller. Du besidder en naturlig nysgerrighed og har en passion for softwareudvikling.

Vi kræver et forudgående kendskab til programmering og en réel interesse for faget, da vi ikke har tiden eller ressourcerene til at lære dig op fra scratch.

Din ansøgning skal helst indeholde eksempler på software, du har skrevet, og et link til din profil på din yndlings git platform.

Send din ansøgning til jobs@memberlink.dk.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 7930 6200 og spørge efter Sofus. Vi behandler ansøgninger løbende, da vi ønsker at besætte hurtigst muligt. Arbejdsstedet er i Sønderborg, men vi har kunder i hele landet. Vi glæder os til at høre fra dig.