Få et kampagnebanner med skiftende billeder

31. maj 2018 09:11

Det er nu muligt at oprette et kampagnebanner til ens foreningshjemmeside, hvor man dels kan have flere billeder som står og skifter mellem hinanden, og hvor man på hvert enkelt billede kan indsætte tekst, så man f.eks. kan promovere begivenheder i foreningen, eller henvise til bestemte dele af hjemmesiden, f.eks. til foreningens bookingside, hvor man kan reservere en tennisbane eller lignende.

Man kan oprette så mange forskellige bannere man har lyst til eller brug for, og derefter indsætte dem på en side, hvor man får systemet til at samle de enkelte billeder i ét samlet kampagenbanner som står og skifter på siden i et interval, man selv vælger. Man kan derudover kategorisere sine bannere ved at give dem en prioritet og evt. sætte et kampagnebanner ind på forskellige sider, hvor man vælger én prioritet til én side og en anden prioritet til en anden side og dermed har forskellige kampagnebannere på disse to sider. Mulighederne er mange.

Du kan læse mere om, hvordan du sætter kampagnebannere op i vores nye guide, som du finder her.

Banneret på vores forside er oprettet som kampagnebanner med 4 forskellige billeder, der skifter mellem hinanden. Se det her.