Facebook link på hjemmesiden

Få indsat et link til jeres Facebook side i footeren og banneret

 

Du kan få indsat et Facebook ikon i footeren og på topbanneret af alle sider på jeres hjemmeside, så der altid er nem adgang til jeres Facebook side fra hjemmesiden. Det kan nemlig sættes op til at linke direkte til foreningens Facebook side eller gruppe.

Det bliver indsat i bunden af alle sider på hjemmesiden sammen med foreningens officielle kontaktinformationer. Og har i valgt at indsætte et billede som banner i toppen af jeres hjemmeside, så vil Facebook ikonet også blive indsat på det i højre hjørne.

          Vælg "Webindstillinger" under "Siteindstillinger fra den sorte menu     

 

I bunden af skabelonen for Webindstillinger finder du et område som hedder "Facebook side", og her indsætter du det direkte link til jeres Facebook side eller gruppe og klikker på "Gem" knappen. Så vil Facebook ikonet dukke op i footeren og banneret på hjemmesiden og det indeholder et link til jeres side/gruppe, som man sendes til, når man klikker på ikonet.

 

 

Video Guide

Der kommer snart en video her, som viser hvordan du får indsat et Facebook ikon i bunden af din hjemmeside som linker til foreningens Facebook side eller gruppe.