Indsæt nyhedsliste på hjemmeside

Indsæt en kort liste med de seneste nyheder

 

Vil du gerne indsætte en kort nyhedsoversigt med de seneste 3-5 nyheder på forsiden eller en anden side, så tilbyder systemet et sideelement til netop det formål.

Åben den side til redigering som du gerne vil indsætte din nyhedsliste på, og klik på et tomt felt og derefter "Tilføj nyt element" eller klik på et felt med indhold, hvor du gerne vil have placeret nyhedslisten enten over eller under, og klik på den grønne knap med hånden som enten peger op eller ned. Se billedet.

   

 

I næste trin skal du vælge "Nyheder" fra oversigten over alle sideelementer.

 

Herefter vil du se en liste med nyheder dukke op i det felt, hvor du valgte at indsætte sideelementet "Nyheder", hvis der var oprettet nyheder i forvejen. Hvis ikke er listen tom. Klikker du én gang til på feltet og åbner det for redigering (grøn knap), så vil du få mulighed for at lave indstillingerne for din nyhedsliste.

 

 

  1. Giv din nyhedsliste en overskrift.
  2. Har du oprettet etiketter for at kunne kategorisere dine nyheder, kan du her vælge at denne liste kun skal indeholde den ene kategori. Derefter kan du indsætte endnu en nyhedsliste nedenunder som indeholder alle nyheder fra en anden etikette/kategori. I sådan et tilfælde er det en god ide, at kategorien er nyhedslistens overskrift.
    Du kan også bare vælge at lade "Alle nyheder" stå her. Har du oprettet nyheder med begrænset synlighed, vil nyhedslisten selv tilpasse sig og kun vise de nyheder som medlemmet, der er logget på dermed har ret til at se.
  3. Ryk på scroll-baren så det antal nyheder, du gerne vil vise i nyhedslisten på én gang er valgt.
  4. Som udgangtpunkt vises de første 40 tegn i nyheden som appetitvækker. Vil du gerne vise flere, så ryk på scroll-baren indtil det ønskede antal bogstaver vises.
  5. Vil du gerne inkludere et tidsstempel i nyhedslisten, så markér dette afkrydsningsfelt.
  6. Vil du gerne inkludere en lille udgave af det billede, du har indsat i din nyhed, så markér dette afkrydsningsfelt.
  7. Vil du gerne vise hele nyheden i oversigten, kan du få systemet til at gøre det ved at markere dette afkrydsningsfelt.
  8. Vil du gerne have en baggrundsfarve på nyhedslisten, så den giver lidt blinkfang på siden, kan du vælge et farvetema nederst i elementet.

Klik "Ok" når du er færdig med dine indstillinger og gem herefter siden. 

OBS! Linket til nyhedsarkivet indsættes automatisk af systemet lige under nyhedslisten.

 

Eksempel på nyhedsliste: