RSS feed hentet ind i MailChimp

Hent dine MemberLink nyhedsartikler ind i et MailChimp nyhedsbrev

 

Du kan hente de nyhedsartikler som du opretter i MemberLink over i MailChimp, så de kan blive en del af det nyhedsbrev, du sender ud derfra ved hjælp af MemberLinks RSS feed. 

Linket til MemberLinks RSS feed er dette : https://www.memberlink.dk/news/newsfeed

OBS! Det skal tilpasses, så det peger ind på din foreningshjemmeside, inden du kan bruge det i MailChimp. Det skal nemlig pege på din forenings MemberLink URL, for at det er nyhederne på foreningshjemmesiden som hentes over i MailChimp. Dvs. at linket fx kan se således ud:

http://DitKlubnavn.memberlink.dk/news/newsfeed  Hvor du så skal erstatte "DitKlubnavn" med din forenings navn.

OBS! Du skal bruge den oprindelige URL som jeres foreningshjemmeside blev født med, da den blev oprettet i systemet, dvs. hjemmesideadressen skal indeholde "...memberlink.dk/news/newsfeed". Bruges en anden hjemmesideadresse som foreningens primære URL, fordi foreningen havde én, da hjemmesiden blev oprettet i MemberLink, kan du gå i "Siteindstillinger" og finde den oprindelige MemberLink URL i "Webindstillingerne" for at få den rigtige URL til RSS feed linket.

 

Den oprindelige MemberLink URL finder du her:

   tilføj "/news/newsfeed" efter den hjemmesideadresse, der står her, så har du det rette link.

 

Det er den, som skal angives i MailChimp, når du sætter en RSS feed kampagne op hos dem. Og alle andre detaljer omkring dit nyhedsbrev sætter du også op direkte i MailChimp.

 

Når du når til det trin i processen hos MailChimp som hedder "Design", skal du trække det element ind i din skabelon som hedder "RSS items" og så vælge om du vil lade hele artiklen indgå i nyhedsbrevet, eller der kun skal vises et udsnit eller overskrifterne på de nyheder, der hentes ind fra foreningshjemmesiden via RSS feed opsætningen.

 

På din nyhedsbrevskabelon vil det give disse koder, hvis du har valgt, at der kun skal vises overskrifter:

Og åbner du den i preview, så vil det se således ud:

 

Hvis du ikke har arbejdet med MailChimp før, kan du læse om, hvordan du kommer i gang og hvordan du kan sætte nyhedsbreve op hos dem, på deres supportside: http://kb.mailchimp.com/getting-started/getting-started-with-mailchimp (den er på engelsk).