Designmuligheder for menuen

Skift design på hjemmesidens menu

 

Du har et par forskkelige muligheder for at sætte dit eget præg på hjemmesidens menu, når det drejer sig om designet. Har du indsat et banner med meget mørke farver, kan du sætte en menu med lys baggrund ovenpå banneret. Har banneret meget lyse farver, kan du indsætte en menu med mørk baggrund, så den bliver nemmere at læse ovenpå det lyse banner. Se følgende eksempler.

Du kan også selv bestemme farven på baggrunden i menuen. Indtast enten den ønskede farves farvekode i feltet "Menu baggrundsfarve" eller vælg den i den farveskala som dukker op, når du placerer cursoren i feltet.

  Vælger du en ny farve og lader menuvisningen stå på 'lys', vil teksten i menuen være sort.

 

Vælger du en ny farve og lader menuvisningen stå på 'mørk', vil teksten i menuen være hvid.

 

Flyt menuen op midt i banneret

Du kan i listen "Menuvisning" også vælge at få flyttet din menu op midt i banneret, i stedet for at have den stående i bunden af banneret. I det tilfælde ændrer menuen sig også, så hvert menupunkt bliver sat ind i en kasse. Du kan bestemme farven på disse kasser selv på samme måde som angivet ovenfor.

OBS! denne menutype egner sig bedst til hjemmesider som ikke har ret mange menupunkter i menuen. Specielt hvis man har valgt at få klubnavnet vist som tekst ved siden af sit logo, kan man komme i pladsproblemer med denne type menu.

Vælg "På højde med logo" i feltet "Menuvisning" og angiv den ønskede farve på menuen i menufarvefeltet under det.

 

Husk og tryk på "Gem" knappen, når du er færdig med dine ændringer.