Farvetema for mails

Sæt farver på de mails foreningen sender fra systemet

 

De mails som man som forening kan sende fra systemet kan designes som i gerne vil have dem til at se ud. I kan enten uploade et banner som bliver vist i toppen af alle mails foreningen sender til medlemmerne eller sætte et farvetema op for mailen.

Vælger i at indsætte et banner i toppen af jeres mails, skal i inde i "Design / farver" under "Siteindstillinger" scrolle ned til "Mailudseende" uploade jeres banner ved at klikke på den grønne knap "Vælg filer". Banneret skal helst være minimum 600 pixels bredt, for at det kommer til at se godt ud.

 

OBS! ved at indsætte et banner i toppen af foreningens mails, bliver det automatisk indsatte klublogo erstattet af banneret, så hvis i stadig gerne vil have logo og klubnavn stående i toppen af jeres mails, skal i indsætte disse direkte på banneret, så det er en del af det banner i uploader.

Hvis i ikke vil have et banner vist i toppen af jeres mails, kan i vælge en baggrundsfarve til toppen af mailen (mail baggrundsfarve), hvor logoet automatisk vil blive placeret, og en farve til baggrunden af mailen, hvor selve mailen står skrevet (mail tekstfarve).