Opret aktivitet med bookning af ressource

Opret en aktivitet og book samtidig en ressource

Skal du oprette en ny aktivitet som samtidig kræver, at du booker en ressource - som f.esk. en bane, et lokale eller en båd - så kan du booke din ressource direkte fra din aktivitet.

Når du har oprettet aktiviteten (læse mere under opret aktivitet) og indsat den dato som aktiviteten skal afholdes, dukker den op i din aktivitetskalender på hjemmesiden. Du kan dermed direkte fra aktivitetskalenderen klikke på aktiviteten og i det vindue som åbnes, skal du klikke på den sorte knap med tandhjulet i nederste venstre hjørne. Nu får du en menu frem, hvor der i toppen af listen står "Ressourcer" og det punkt skal du klikke på. Se billedet nedenfor.

OBS! Dine ressourcer skal være oprettet i systemet, før du kan tilknytte dem til en aktivitet.

Findes dine ressourcer allerede i systemet (læs hvordan du opretter ressourcer her), kan du nu vælge at tilknytte dem til din aktivitet. Tilbydes der ikke automatisk ressourcer i vinduet, er det fordi, du skal have dem oprettet først. Klik på pilen for at tilknytte ressourcer til din aktivitet. Derefter vil du i din bookingkalender kunne se, at den valgte ressource er blevet reserveret og dermed kan ingen andre booke den på samme tidspunkt.

Slet reserveret ressource
Skal du have slettet en ressource igen, klikker du bare på skraldespanden ved siden af den i samme vindue. Dvs. du klikker på aktiviteten igen fra din aktivitetskalender, klikker på den sorte knap med tandhjulet og vælger "Ressourcer". Så får du vinduet frem og kan klikke på skraldespanden og fjerne en ressource. Dermed kan andre booke den igen på det tidspunkt, du havde valgt.

 

 

 

 

Video Guide

Der kommer snart en video her, som viser hvordan du opretter en aktivitet og samtidig booker en ressource du skal bruge til aktiviteten.