Tilmeld deltagere til en aktivitet

Tilmeld selv deltagere til din aktivitet

Er din begivenhed en lukket arrangement, hvor du vil bestemme, hvem der deltager, så kan du selv tilmelde specifikke medlemmer til at deltage i begivenheden. I sådan et tilfælde, skal du også huske at sætte "Synlighed" til "Privat" og kun synlig for arrangøren, når du opretter din aktivitet. Læs mere om, hvordan du opretter aktiviteter helt fra bunden her.

Når du har oprettet din aktivitet, så klikker du på den i aktivitetskalenderen og derefter på den sorte knap i nederste højre hjørne. Dermed åbnes den liste, du ser nedenfor, og her vælger du "Tilmeld deltagere".

    Herefter åbnes dette vindue   

 

Du kan nu vælge dine deltagere ved at placere cursoren i feltet "skriv navn eller nummer på medlemmer" og vælge de relevante navne, som dukker op på listen. Herefter sætter du en marketing i checkboxen "Send bookinginfo til medlem". Så får de en mail/SMS og kan melde sig til eller melde afbud til din begivenhed. Du får deres svar tilsendt, hvis du står som kontaktperson i den aktivitet som du har oprettet.

OBS! Sletter du din begivenhed får de tilmeldte medlemmer ikke automatisk besked. Husk og aflyse først og tilvælge at de tilmeldte skal have besked om aflysningen. Læs mere om, hvordan du aflyser en begivenhed her.

 

Download en deltagerliste
Du kan følge med i, hvilke deltagere som har meldt til og fra i en overskuelig oversigt, ved at vælge "Deltagerliste" fra menuen der åbnes, når du trykker på den sorte knap med tandhjulet.