Opret en aktivitet

Opret aktiviteter og begivenheder

Hvis du gerne vil oprette en aktivitet eller begivenhed i jeres forening, som skal fremgå af jeres aktivitetskalender, skal du fra administrationsmenuen (den sorte i toppen af siden) vælge "Aktiviteter" og "Opret begivenhed". Se billedet nedenfor.

 

Det næste vindue, du ser beder dig om at oprette en aktivitetstype. Man kan oprette op til flere og give dem forskellige farver, så man nemt kan kende forskel på sine aktiviteter når de ses i aktivitetskalenderen. En type kunne f.eks. være kampe, fester, bestyrelsesmøder og lignende. Se billedet nedenfor.

Har du ikke nogen type i forvejen, kan du oprette nye ved at klikke på "Tilføj ny type aktivitet" knappen i bunden af vinduet. Kan du bruge en af de eksisterende, så klikker du "Vælg" ud for den og kommer så videre til det vindue, hvor du skal oprette din nye aktivitet/begivenhed. Se billederne nedenfor.

 

Opretter du en ny aktivitetstype, skal du give den et overordnet navn (f.eks. møder). Du kan begrænse de medlemmer, som må kunne tilmelde sig din begivenhed ved at tilvælge de hold/etiketter som kun må kunne tilmelde sig (hvis det er bestyrelsesmøder, er det en god ide at tilknytte etiketten 'Bestyrelsen' her, så alle andre ikke kan tilmelde sig mødet). Eller lad være med at tilføje nogen, hvis begivenheden er for alle medlemmer af foreningen. Du kan med fordel tildele den en speciel farve, så den er let genkendelig i aktivitetskalenderen. Og du kan beslutte om den kun må være synlig for arrangøren af begivenheden eller om alle medlemmer må se den i aktivitetskalenderen.

Opret begivenheden

Når du er klar til at oprette en ny begivenhed (ved enten at vælge en eksisterende aktivitetstype eller oprette en ny) kommer du til vinduet ovenfor. Her indtaster du den reelle begivenheds titel (overskrift), en kort beskrivelse og alle de praktisk informationer omkring begivenheden såsom starttidspunkt, sluttidspunkt, tilmeldingsfrist, mødested, kontaktperson osv. Når du er færdig, klikker du på "Gem ændringer" knappen og nu vil din begivenhed dukke op i aktivitetskalenderen.

 

OBS! Springer du start- og sluttidspunkt over, kan du ikke finde din aktivitet i aktivitetskalenderen - og dermed heller ikke sende invitationer til den ud eller tilknytte ressourcer som skal reserveres til begivenheden.

Skal du sende invitationer ud til de medlemmer som aktiviteten er relevant for, så læs mere her.

Skal du tilknytte og reservere en ressource ifm. aktiviteten, så læs mere her.

 

Du kan også oprette nye aktiviteter direkte fra aktivitetskalenderen!

Hold cursoren over det felt med den dato som du vil oprette din nye begivenhed, så dukker der et lille rundt ikon med et plus op. Tryk på plus-knappen og du vil komme ind i samme procedure som beskrevet ovenfor. Dette kan selvfølgelig kun lade sig gøre, når man er logget ind.

 Knappen dukker op, når du holder cursoren over felterne