Facebook på hjemmesiden

Vis jeres Facebook side på hjemmesiden

 

Hvis i har en Facebook side for jeres forening som i gerne vil have vist på jeres hjemmeside, kan man indlejre et udsnit af siden, så man kan se de seneste opslag på Facebook siden, direkte på jeres hjemmeside.

Det er ikke lige så nemt at få sat indlejringen for Facebook siden op, som det er at indlejre et Google Map eller en YouTube video på sin hjemmeside. Det skyldes, at Facebook ikke giver adgang til det link, man skal bruge direkte på Facebook. Man skal ind på hjemmesiden: https://developers.facebook.com/docs/plugins/page-plugin for at finde det link (script), som man skal bruge til indlejringen.

OBS! Hvis jeres Facebook side er en gruppe, tillader Facebook ikke længere indlejring af den. Det er kun Facebook sider, som de tillader at man kan indlejre på hjemmesiden. Eks. https://www.facebook.com/group/memberlink dur ikke. Linket skal være uden 'group' eks: https://www.facebook.com/memberlink 

 

Sådan skal du gøre:

  1. Åben den side, du vil indsætte Facebook indlejringen på for redigering og tilføj et nyt element i det felt på siden, hvor Facebook skal vises. Vælg elementet fra listen, der hedder "Rå HTML / JavaScript".

  2. Åben nu en ny fane i din browser og indtast ovennævnte link, for at hente indlejringslinket.

  3. Indtast linket til jeres Facebook side i feltet "Facebook-sidens URL" og tilpas evt hvordan jeres indlejret Facebook side skal vises ved hjælp af de felter som vises mellem URL feltet og forhåndsvisningen af jeres Facebook side. Du kan med fordel angive en anden højde og bredde alt efter, hvor mange opslag på jeres Facebook side, du gerne vil have vist på hjemmesiden.  4. Når du har lavet de ændringer som du gerne vil have og er tilfreds med forhåndsvisningen af Facebook indlejringen, skal du klikke på den knap som hedder "Hent kode" lige under forhåndsvisningen af jeres Facebook side, herefter åbner sig et pop-up vindue med JavaScript koder - det der dem, du skal bruge til indlejringen.  5. Kopier først den øverste del af koderne ind i dit "Rå HTML / JavaScript" element og derefter den nederste del nedenunder i samme element på din side i MemberLink.  6. Klik "Ok" og "Gem" siden.

  7. Dermed har du indlejret foreningens Facebook side på foreningens hjemmeside.

 

Brug "Facebook for developers" til at finde jeres indlejringslink


Man kan ikke finde indlejringslinket til sin Facebook side direkte på Facebook. Dertil bliver man nødt til at besøge www.developers.facebook.com og bruge det værktøj som ligger på siden "Page Plugin" for at få det rette indlejringslink til sin Facebook side. Læs mere i guiden.

 

TIP! Det er en fordel at være logget ind på sin Facebook side på en anden fane i samme browser samtidig med at man vil hente sit indlejringslink på "Facebook for developers" siden - for så sættes jeres Facebookside automatisk ind i 'page plugin' området.