Administrations bookinger

Blokering af baner i en periode

 

Hvis jeres forening har behov for at blokere enkelte banner eller haller i en periode - f.eks. pga. vejret, reparationer eller stævner/turneringer, så kan i anvende "Booking Admin" til dette formål.

Hvis du er logget på som administrator og åbner siden på jeres hjemmeside med bookingkalenderen, vil du i højre side se en blå knap, som hedder "Booking Admin". Ved at klikke på den får du mulighed for at blokere en eller flere af jeres ressourcer (altså f.eks. banner, haller, lokaler etc.), så medlemmerne ikke længere kan booke dem i kalenderen.

 

Når du har klikket på knappen, åbnes en skabelon i et nyt vindue og her kan du angive detaljerne omkring den administrative booking af en eller flere ressourcer.

 

 

 1. Fra
  Indtast den dato, hvorfra din blokering skal starte

 2. Til
  Indtast den dato, hvortil din blokering skal gælde

 3. Ressourcer
  Vælg den eller de af jeres ressourcer som skal blokeres i bookingkalenderen

 4. Aflys bookinger
  Hvis du vil aflyse de bookinger som evt. allerede ligger i kalenderen i det tidsrum, du har valgt, kan du markere dette afkrydsningsfelt. Ved at gøre det, åbner det sig yderligere op, så du får mulighed for at angive en grund til aflysningen, som de medlemmer, der har booket i dit valgte tidsrum vil få tilsendt sammen med aflysningen af deres booking.

 5. Book valgte ressourcer
  Hvis de ressourcer du vælger i punkt 3 skal bookes i kalenderen (blokeres), skal du markere dette afkrydsningsfelt.

 6. Bookingtekst
  Du kan angive en kort bookingtekst som bliver vist i kalenderen, hvis man holder cursoren hen over en af de blokerede tider.

 7. Book nu
  Klik på "Book nu" knappen, når du er færdig med din opsætning og vil have systemet til at gemme den og blokere tidsrummet i bookingkalenderen. Hvis du fortryder, kan du bare klikke på "Luk" og så gemmes der ikke noget.

 

Når du er færdig med din opsætning og har klikket på "Gem" kan du lukke vinduet og du vil herefter se, at dine ressoucer er blokeret i det valgte tidsrum i bookingkalenderen.