Tilføj bookingkalender til menuen

Gør bookingkalenderen tilgængelig på hjemmesiden

 

Indsæt bookingkalenderen i hjemmesidens menustruktur, så medlemmer nemt kan gå ind og booke baner, lokaler eller andre af foreningens ressourcer.

For at få indsat en bookingkalender i menustrukturen, skal du vælge "Indhold" og "Menu" fra den sorte administrationsmenu:

 

I menuen vælger du at oprette et nyt menupunkt (læs mere om, hvordan det gøres her) og herefter giver du dit menupunkt et navn og vælger din bookingkalender fra listen. Bookingkalendre starter altid med "Bookingside:" i listen og derefter følger det navn, du har givet din bookingkalender, så du kan genkende den(dem).

Har du oprettet mere end én bookingkalender og vil du gerne have dem alle samme vist på samme side, skal du vælge "Bookingside: Alle aktiviteter" fra listen. Så vil der blive sat en grøn knap ind på din bookingside, hvorfra medlemmerne kan skifte imellem de eksisterende bookingkalendre.

 

Indsæt bookingside til sæsonbooking

Hvis du har oprettet en sæsonbookingside, er det en anden type side som bruges, når medlemmerne skal booke og derfor hedder den noget andet på listen inde i menuen. Du skal i det tilfælde vælge "Sæsonbooking side" på listen, for at få din sæsonbookingside indsat i hjemmesidens menustruktur.

 

Begræns synligheden af bookingkalenderen

Hvis jeres forening ikke er interesseret i, at andre end medlemmerne kan se bookingkalenderen, kan man begrænse synligheden til, at det kun er medlemmer, der er logget på, som kan se den. Dvs. at menupunktet først dukker op i menustrukturen, når et medlem har logget sig ind på hjemmesiden.

Har foreningen oprettet forskellige bookingkalendre specifikt til bestemte hold i foreningen - fordi disse hold f.eks. kun må booke på bestemte baner eller skal betale foreskellige priser, når de booker - så kan det anbefales at indsætte disse forskellige kalendre med dobbeltbegrænsning i menupunktet. Dvs. man vælger først, at det kun er medlemmer som kan se den i menuen og derefter vælger man det specifikke hold under "Etiketter", således at den yderligere kun bliver synlig i menuen for de medlemmer som tilhører den valgte etikette.

 

Video Guide

Der kommer snart en video her.