Send login

Send en besked med login informationer til medlemmerne

 

Når i har lagt jeres medlemmer ind i systemet, f.eks. ved hjælp af en import fra en Excel fil, kan i sende en mail til alle jeres medlemmer, som forklarer hvordan de skal logge på systemet.

De vil modtage en mail med information om, hvor de skal logge ind, deres brugernavn, samt et link til, hvor de kan ændre deres adgangskode.

Mailen de vil modtage kan f.eks. se sådan ud:

 

Sådan gør du for at sende en mail til medlemmerne med deres login informationer

 

Åben Medlemsoversigten ("Medlemmer" og "Medlemsliste" fra den sorte administrationsmenu). Du kan enten vælge alle medlemmer fra oversigten, eller enkelte medlemmer i oversigten, som skal have din mail, ved at bruge afkrydsningfelterne i oversigten. Eller du kan vente med at udvælge dine modtagere til du har åbnet skabelonen for mailen, du vil sende.

Klik på "Aktion" knappen og vælg "Send e-mail":

 

Herefter åbnes skabelonen, hvor du nu kan begynde at skrive den mail medlemmerne skal have. Angiv først et emne og skriv mailen i tekstfeltet nedenunder. 

 

Hvis du gerne vil vælge modtagerne af mailen her i skabelonen, kan du enten udvælge enkeltpersoner i området "Modtagere" eller hele hold i området "Etiketter/Grupper". Har du allerede foretaget valg af modtagere fra medlemsoversigten, vil dine valg blive vist her.

I området "Beskedtype" kan du vælge at beskeden skal sendes via en e-mail til modtagerne - eller at den skal vises på skærmen næste gang de logger på. I dette tilfælde, hvor vi skal sende login informationer til medlemmerne, skal vi vælge at sende via e-mail.

I nederste halvdel af skabelonen får du mulighed for at vedhæfte en fil som du kan sende afsted sammen med beskeden til medlemmerne, om nødvendigt.

Og det er hér, at du nu skal vælge at sende medlemmernes brugernavn og kodeord med i mailen:

 

 

Markér afkrydsningsfeltet "Send login info" og vælg evt. at medsende dine kontaktinfo, hvis du gerne vil give modtagerne mulighed for at sende dig en besked med spørgsmål omkring mailen.

Har i børn i foreningen og registreret deres forældres kontaktinformationer, kan du på listen "Modtager" vælge at både medlemmet og forældrene skal modtage din mail med login informationer.

Herefter klikker du "Send Besked" og beskeden ryger så afsted til de modtagere, du har valgt. Du vil efterfølgende kunne se i medlemsoversigten, når medlemmerne har modtaget beskeden - så bliver konvolutikonet nemlig grønt.

 

Vil du gerne vide mere om at sende beskeder til medlemmer fra medlemsoversigten, så læs mere her