Log ind boks

Log ind boks på forsiden

 

Som udgangspunkt er en hjemmeside 'født med' en 'log ind boks' på forsiden. Den tjener det formål, at medlemmer nemt og hurtigt kan logge sig på hjemmesiden og få adgang til informationer og mulighed for at booke baner, træning osv. som dem, der ikke er logget på ikke får adgang til.

Ret nemt egne informationer
Boksen har også det formål, at give medlemmerne et hurtigt overblik over, om de informationer som er registreret på dem er korrekte - og rette adresse, mailadresse og/eller telefonnr. via et enkelt klik, hvis der skulle være fejl i de registrerede data. Når man har logget sig på, vil boksen ændre sig og der vil være en "Ændre indstillinger" knap i nederste venstre hjørne - et klik på den giver adgang til at rette i sine egne informationer.

Links i boksen
Derudover er der også automatisk link til at få sendt sit kodeord i en mail, hvis man skulle have glemt det. Og mulighed for at bruge sine log ind informationer fra f.eks. Facebook til at logge ind med her. Plus, hvis online tilmelding er aktiveret, vil der også være et link, hvor nye medlemmer kan melde sig ind via en kontaktformular.

      

 

Fjern log ind boksen fra forsiden

Hvis man fjerner log ind boksen fra forsiden vil det stadig være muligt for foreningens medlemmer at logge sig på hjemmesiden. I sådan et tilfælde erstattes boksen af en lille grøn 'log ind' knap, som vil vise sig i øverste højre hjørne af hjemmesiden (oven på banneret). Klikker man på den, vil et lille vindue åbne sig midt på siden, hvor man får samme muligheder for at logge ind og få tilsendt sit kodeord, som man gør via log ind boksen. På den her måde er log ind boksen og medlemmets informationer bare ikke synlig på forsiden hele tiden, som de er med log ind boksen.

 

Log ind boksen er et 'sideelement' (læs mere om sideelementer her), så for at fjerne det, skal du åbne forsiden i redigeringsmodus og klikke på boksen, sådan så redigeringværktøjet dukker op. Her vælger du at klikke på den røde knap - og dermed er log ind boksen fjernet fra side. Husk og gem siden, så den lukkes og din ændring slår igennem.

 

Indsæt log ind boksen på forsiden

Har du fortrudt, at du fjernede log ind boksen fra forsiden, kan du altid indsætte den igen. Det er et sideelement, så du skal åbne forsiden, så den kan redigeres og så klikke på et tomt felt i sideskabelonen eller på et felt med indhold, hvor du vil placere log ind boksen over eller under. Hermed får du aktiveret redigeringsværktøjet. Trykkede du på et tomt felt, vil du se en blå knap "Tilføj nyt element", som viser dig de sideelementer, du kan vælge at indsætte, når du klikker på den. Her vælger du "Login / Kontaktdata element" for at få indsat log ind boksen. Trykkede du på et felt med indhold, vil redigeringsværktøjet vise sig, og her skal du vælge enten den blå knap med 'hånden der peger op' eller 'ned', alt efter om du vil indsætte log ind boksen over eller under den boks, du klikkede på. Herefter vælger du sideelementet "Login /Kontaktdata element" fra listen. Husk og gem siden, så den lukkes og din ændring slår igennem.