Ændre navn på siden

Skift navnet på en indholdsside (navnet i browseren)

 

Har du oprettet en ny side og undervejs i processen ændret mening om, hvilket indhold, der skulle på siden, sådan så dit indhold og sidens navn - den del som vises i webadressen - ikke længere passer sammen med sidens indhold, kan du godt få det ændret. Det kan du nemlig gøre i selve sidens advancerede indstillinger.

For at gøre det, skal du vælge "Alle sider" under "Indhold" fra den sorte administrationsmenu:

 

Herefter klikke du på tandhjulet i højre side af oversigten ud for den side, som du vil ændre navnet på og vælger "Ændre".

 

Nu åbnes siden for redigering, sådan som du sikkert har gjort masser af gange. Men du har sikkert aldrig klikket i afkrydsningsfeltet "Vis advancerede indstillinger for siden" og fået åbnet det område af siden op? Det skal du gøre nu og så i feltet "Sideadresse" kan du markere det nuværende navn og skrive et nyt. Gem herefter siden og det nye navn vil så slå igennem, når siden åbnes via hjemmesidens navigationsmenu herefter.

 

 

HUSK! Hvis du har links på andre sider som peger på den side, som du ændrer navnet på, vil disse links dø. Du skal dermed ind på alle de sider, hvor du har links til den side, som har fået nyt navn og ændre disse links, så de peger på sidens nye navn.