Opsætning af startsider

Lav flere udgaver af forsiden 

 

I kan have forskellige startsider (forsider) afhængigt af, om man er en normal besøgende, der ikke er logget på, eller om man er et medlem, der er logget på. F.eks. vil man måske gerne vise et link til indmeldelse på den offentlige startside, og på medlemmernes startside kunne man lægge informationer på, der kun vedkommer foreningens medlemmer i stedet for. Elementer man først vil have bliver synlige, når man som medlem har logget på, placerer man på en 'medlemsforside' som alle dem, der ikke er logget på hjemmesiden dermed ikke kan se.

For at sætte dette op skal du først sikre dig, at du har forskellige forsider til rådighed i systemet. Det kan du tjekke, ved at vælger "Alle sider" under "Indhold fra den sorte administrationsmenu:

 

På oversigten med alle sider, vil du se, at hjemmesiden blev 'født med' forskellige forsider, en der hedder 'forside' og en der hedder 'medlemsforside'. Disse to kan du vælge at arbejde videre med, hvis du gerne vil have, at der er forskel på indholdet på forsiden, alt efter om man er logget ind eller ej. Den officielle forsiden som alle kan se uden at være logget ind er 'forside' og den forside som kun medlemmer, der er logget ind kan se, er 'medlemsforside'. Klik på knappen i højre side af oversigten ud for disse to for at få lov at redigere deres indhold.

Når du har gjort dine to forsider klar, skal du fortælle systemet, at den nu skal vise forskellige forsider alt efter, om man er logget ind eller ej. Det gør du også fra 'alle sider oversigten'. Klik på knappen med tandhjulet over oversigten og vælg "Indstillinger".

 

Her kan du så vælge hvilken side der skal vises for almindelige besøgende, medlemmer der er logegt på, og hvilken side der skal vises for et medlem der lige har registreret sig som medlem på siden.

 

Som udgangspunkt er 'Forside' sat ind alle tre steder. Men her kan du vælge at indsætte tre forskellige forsider, alt efter om man ikke er logget ind (Forside), om man er logget ind (Medlemsforside) og evt. en forside som viser specielt indhold til nye medlemmer som lige har meldt sig ind i foreningen via online tilmelding (Velkommen siden).

Klik på pilen og vælg den rette forside fra listen. Dine sider kan sagtens hedde noget andet end de navne, der er vist på billedet. Bare du kan kende forskel på dem og vælger de rette her, så betyder navngivningen ikke noget i denne opsætning.

Nyt direkte link to redigering af de to forsider
Når du har oprettet en forside og en medlemsforside og indsat dem her, vil menupunktet "Indhold" herefter ændre sig en smule. Der vil nu være direkte link til at redigere begge forsider i menuen. Hvor der før, du lavede denne opsætning, kun stod "Ændre forsiden" i menuen, står der nu "Ændre forsiden" og "Ændre forsiden (logget ind)" så du kan gå direkte til redigering af begge dine forsider fra administrationsmenuen.

 

Forside til nye medlemmer

Har du oprettet en forside med indhold, der retter sig specielt til nye medlemmer, får de nye medlemmer den at se, når de klikker på linket "Fortsæt her" på bekræftelsessiden lige efter, de har meldt sig ind i din forening på hjemmesiden.

Du bestemmer, hvad der helt specifikt skal stå på forsiden, du opretter til de medlemmer som melder sig ind i jeres forening online. Når du har oprettet en side og valgt den som "Velkommen side" som beskrevet ovenfor, vil nye medlemmer se denne forside de første 3 dage af deres medlemsskab, når de logger sig på. Men de ser den kun, når de lige har logget på (altså én gang om dagen). Bevæger de sig rundt på foreningenshjemmesiden og klikker på menupunktet 'forside' derefter, vil de se den almindelige medlemsforside.